Tetszett a cikk?

Pride, villamospálya-felújítás, metrófelújítás, Szabihíd - nem lesz egyszerű szombaton A-ból B-be eljutni.

Készüljön fel, hogy szombaton nem lesz a legegyszerűbb közlekedni Budapesten, tájékoztat a BKK. Megkezdődik a 4-es 6-os villamospálya felújításának újabb üteme, erről itt írtunk bővebben, a júliusi hétvégeken szombattól lezárják a a közúti és villamosforgalom előtt a Szabadság hidat, délután és este pedig a Pride vonulás miatt lesz forgalomkorlátozás.

Zajlik továbbra is a 3-as metró felújítása, a metró helyett pótlóbuszok közlekednek hétvégente Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között. A BKK a 2-es és a 4-es metrót ajánlja közlekedésre.

A Budapest Pride rendezvényhez kapcsolódóan több belvárosi fő közlekedési útvonal forgalmát korlátozzák július 6-án, szombaton 14 órától kora estig. A Kossuth Lajos tér és a Március 15. tér közötti felvonulás miatt lezárásokra kell számítani a Kossuth Lajos téren, a Bajcsy-Zsilinszky úton, a József Attila utca–Széchenyi tér–Lánchíd útvonalon, az Apáczai Csere János utcában és a Március 15. téren. Ezért módosul az M3-as metrópótló busz, a 2-es villamos, a 9-es, a 15-115-ös, a 16-os és a 105-ös busz, továbbá a 70-es, a 72-es, a 73-as, a 78-as, és a CITY-trolibusz közlekedési rendje, mindemellett számítani lehet a Kossuth Lajos tér és a Bajcsy-Zsilinszky út metróállomás lezárására is.

További részletek a BKK oldalán.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Még mindig sokan használják szemetesnek a lefolyót

Még mindig sokan használják szemetesnek a lefolyót

Orbán: Decemberre lehet oltás, hétfőtől szigorúan büntetik a maszkviselésre vonatkozó szabályok megszegését

Orbán: Decemberre lehet oltás, hétfőtől szigorúan büntetik a maszkviselésre vonatkozó szabályok megszegését

Nem tüntettek fel ismert alapbetegséget egy 34 évesen elhunyt koronavírusos férfinál

Nem tüntettek fel ismert alapbetegséget egy 34 évesen elhunyt koronavírusos férfinál