szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az állat annyira szétroncsolódott, hogy nem lehetett egy darabban eltávolítani, teljes takarításra volt szükség.

Szétroncsolódott nyúltetem miatt 32 percig zárva volt a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 2-es futópályája csütörtök éjfélkor – írta a 24.hu.

A lapnak egy olvasó számolt be róla, hogy csütörtökön éjfél körül az egyik repülő ahelyett, hogy leszállt volna a 2-es kifutópályán, „behúzott jobbra a 17. kerület felé, majd tett egy kört, aztán a következő gépek sem a kettes kifutóra szálltak le”.

A Budapest Airport közölte, hogy egy 0:44-kor érkező járat személyzete észlelte az akadályt a kifutópályán, amiről a vizsgálat után kiderült, hogy egy nyúltetem.

„Sajnos az állat annyira szétroncsolódott, hogy nem lehetett egy darabban eltávolítani a futópályáról, hanem teljes körű takarítást kellett elrendelni, elkerülendő, hogy a maradványok odavonzzanak más állatokat. Emiatt összesen 32 percig volt zárva a 2-es futópálya, 1:16-kor nyitottuk vissza. Ez idő alatt az 1-es pálya végig nyitva volt a forgalom számára és minden érkező járat le tudott szállni, így az eset nem okozott különösebb késést” – közölték a lappal.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Marabu Féknyúz: Ennyit az üdülésről

Marabu Féknyúz: Ennyit az üdülésről

Egy órán át lógott ki a gólya fejjel lefelé a fészkéből

Egy órán át lógott ki a gólya fejjel lefelé a fészkéből

Schuster Lóránt: „Érteni vélem, hogy sokan miért hörögnek, ha új stadionok épülnek”

Schuster Lóránt: „Érteni vélem, hogy sokan miért hörögnek, ha új stadionok épülnek”