szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kispesti kokaingyanú főszereplője nem mondott le képviselői mandátumáról.

Önkormányzati választás 2019
Idézze fel a 2019-es önkormányzati választás kampányának és a szavazás napjának eseményeit, illetve kövesse a fejleményeket cikksorozatunkkal. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.
Friss cikkek a témában

"Alapos megfontolás és mérlegelés után" felfüggesztette tagságát a Magyar Szocialista Pártban Lackner Csaba kispesti önkormányzati képviselő – írta Facebook-oldalán.

Lacknerről az önkormányzati választási kampányban jelentek meg video- és hangfelvételek a Hír TV-ben, amelyeken egyrészt fehér port rendezget csíkokba, másrészt arról magyaráz, hogyan lehet lopni a kerületi politikában. Elmondása szerint ő maga is egymillió forint körül keres valójában.

Lacknert október 13-án újraválasztották.

Borkai Zsolt győri polgármester hasonlóan járt el a választás után, bár ő nem felfüggesztette Fidesz-tagságát, hanem kilépett a pártból. Lackner Csaba ügyében a rendőrség vesztegetés gyanúja miatt indított eljárást. Borkai Zsolt esetében még nem indult vizsgálat.

Az MSZP választmányi elnöke, Kunhalmi Ágnes az ATV-n úgy nyilatkozott, Lacknernek ki kell lépnie az MSZP-ből, ám ha kiderül, hogy rágalmazás áldozata, akkor visszavárják.

Gajda Péter polgármester korábban azt mondta a hvg.hu-nak, a Lackner Csabával kapcsolatban felhozott vádakat akkor tekinti bizonyítottnak, ha igazságügyi szakértő vagy bíróság kimondja, hogy kokaint fogyasztott a jelölt

(via ATV)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Európa egyik legnagyobb családi üzlete: a brit monarchia

Európa egyik legnagyobb családi üzlete: a brit monarchia

A részben általa tervezett Land Rover viszi utolsó útján Fülöp herceget

A részben általa tervezett Land Rover viszi utolsó útján Fülöp herceget

A tavalyinál is drágább lesz idén nyáron a Balaton

A tavalyinál is drágább lesz idén nyáron a Balaton