szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kormányfő ünnepi beszédének helyszínén a Demokratikus Koalíció néhány tagja finom trollkodásba kezdett. Aztán őket is megtrollkodták.

A Demokratikus Koalíció flashmobot hirdetett este hétre a Zeneakadémia elé, ahol Orbán Viktor beszél éppen. A kormányfő most nem jelent meg szabadtéri rendezvényen (azt itt olvashatják el, miért nem), helyette odabent mondja el az október 23-ai beszédét.

A Mérce tudósítása szerint a DK-sok táblákkal érkeztek a helyszínre, ezeken a „FÉLTEK KIJÖNNI AZ EMBEREK KÖZÉ”, illetve „ORBÁN=BORKAI”szövegek voltak olvashatók.

Miközben ez zajlott, a tömegben feltűnt a műpénisszel provokáló Bede Zsolt is, aki először a 2006-os eseményeket emlegette fel, szemkilövetőzött, bántalmazta a párt egyik aktivistáját, akit mentő vitt el, majd táblákat tépett szét.

A Mérce szerint a Vadhajtások emberét a rendőrök később elvezették, ezután Barkóczi Balázs, a DK szóvivője rövid sajtótájékoztatót tartott, hogy az embereknek elege van a borkaista Fidesz-kormányból.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Perek özöne zúdulhat a Fehér Ház kapuján kilépő Trumpra

Perek özöne zúdulhat a Fehér Ház kapuján kilépő Trumpra

Meghosszabbítják és szigorítják a korlátozásokat Németországban

Meghosszabbítják és szigorítják a korlátozásokat Németországban

Economist: A vasfüggöny helyén szivárványfüggöny választja szét Európát

Economist: A vasfüggöny helyén szivárványfüggöny választja szét Európát