szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Dézsi Csaba András mellett kampányol a zenész.

Vasárnap új polgármestert választanak Győrben, miután Borkai Zsolt szex- és korrupciós botránya miatt lemondott.

A győri ellenzék vakon repül, de így is azt hiszi, hogy nyerhet

Vasárnap kiderül, hogy Borkai Zsolt szexbotránya nélkül mire megy az ellenzék Győrben, mindenesetre érzésre már nem az esélytelenek nyugalmával indulnak. Bárki is jön, az egy nagyon nagy többségben lévő fideszes képviselő-testületet örököl. Orbán Viktor egyelőre nem ment Győrbe Dézsi Csaba András mellett kampányolni, Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely viszont csütörtökön érkezik Pollreisz Balázst támogatni.

A Fidesz Dézsi Csaba Andrást, az ellenzék Pollreisz Balázst indította.

A kampányba pedig Lovasi András (zenész, művész) is beszállt, Dézsi mellett kampányolt – derül ki a fideszes politikus Facebook-oldaláról.

A videó rövid (sokkal rövidebb, mint egy Kispál szám), hat másodperc, ebben a Kiscsillag frontembere azt mondja, hogy:

Szóval, hogy ha a Fidesz minden jelöltje olyan lenne, mint Dézsi Csaba András, akkor én Fidesz-szavazó lennék.

Lovasi később ezt posztolta:

Úgy látszik, szűkszavú voltam a győri videóban, akkor bővebben is: Dézsi Csaba Andrást kb. 15 éve ismerem, mint rockzenét kedvelő ember sokszor megfordult a győri koncertjeinken, személyében egy rendkívül segítőkész, okos, toleráns embert ismertem meg, egy igazi nagybetűs Orvos. Ha minden politikusunk ilyen lenne, egy sokkal jobb világban élnénk, függetlenül attól, milyen színű a zászló, ezért amikor megkért erre a kiállásra, egyből igent mondtam, hiszen minden igaz, amit állítottam. Nem vagyok Fidesz-szavazó, sőt, kifejezetten utálom ezt a rendszert, amiben élünk, de frontharcos sem vagyok, aki mindenre lő, ami a túloldalon mozog. Ott is vannak jóravaló, jóakaratú emberek, persze nekem is úgy tűnik, hogy egyre kevesebben (lsd. Fidesz-árvák), de vannak. Csaba ilyen, ráadásul biztos vagyok abban is, hogy nem fogok csalódni benne. És olyanok is kevesen vannak. Ezen az oldalon is.

Lovasi Andráson kívül Kövér László is kampányolt Dézsi mellett.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Voksturizmus: több nyomozás is folyik még fiktív lakcímbejelentések miatt

Voksturizmus: több nyomozás is folyik még fiktív lakcímbejelentések miatt

Nyár végére várja a Wizz Air a légi közlekedés újraindulását

Nyár végére várja a Wizz Air a légi közlekedés újraindulását

Brazíliában már 360 ezer halottja van a járványnak

Brazíliában már 360 ezer halottja van a járványnak