szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kormányfő délután 3-kor tesz rendkívüli bejelentést - közölte a Fidesz. A bejelentésnek azonban nem volt hangja a videón. Frissítés: az M1 azt ígéri, hamarosan látható lesz a felvétel - reméljük, hanggal.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

Orbán Viktor miniszterelnök bejelentésre készül a közösségi oldalán a mai, vagyis a szerdai kormányülés után. Erre délután 3-kor kerül sor - írta a Fidesz.

Hogy mi várható, még nem tudni, de a kormányfő azt írta, rendkívüli bejelentésről van szó. Ennyit tudunk, a videónak ugyanis nincs hangja. Szájról olvasni tudó olvasóink kedvéért: Orbán bejelentése 6:32-től látható.

(Frissítés: A videót a kormányfő Facebook-oldalának kezelői félórával a beszéd "elhangzása" után elérhetetlenné tették.)

Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke szerint a miniszterelnök többször megszakította a szerdai kormányülést, mert egyeztetett az európai kollégáival, így a bolgár, a román kormányfővel, valamint az osztrák kancellárral is.

Frissítés: Orbán Viktor egy órás csúszással tette közzé nyilatkozatát, amelyben a gazdaságvédelmi akcióterv lépéseit ismertette.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!