Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Amikor március 13-án reggel bementek az iskolába, még nem sejtették, hogy legközelebb már érettségizni térnek vissza - a hvg.hu három végzős gimnazistát kért meg arra, meséljenek az utolsó gimis napról, az első online órákról, a felkészülésről a vizsgára, és arról, milyen érzések keverednek bennük azóta, hogy tudják: május negyedikén jönnek az írásbeli tesztek, és szóbeli már nem is lesz.

Érettségi 2020
Érettségi a koronavírus-járvány árnyékában: szigorú biztonsági intézkedések mellett megkezdődtek az idei középiskolai érettségi vizsgák. A vizsgáztatás fejleményeiről, a feladatsorokról és megoldásokról folyamatosan beszámolunk a hvg.hu-n és oktatási szakportálunkon, az Eduline-on.
Friss cikkek a témában

A hvg.hu a következő hetekben is Orsival, Gergővel és Samuval marad, elkísérjük őket a remélhetőleg sikeres vizsgákig, és persze ott leszünk az eredményhirdetésnél. Egyelőre azonban jöjjön a csütörtök este elkészült bemutatkozó videós, számítógépes beszélgetés.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!