szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A párt szóvivője, Barabás Richárd egy videófelvételt tett közzé, amelyben hamis adatokkal töltötte ki többször a konzultációt.

Kitalált e-mail-címmel, kitalált névvel, kitalált adatokkal töltötte ki egymás után többször is a 2020-as Nemzeti Konzultációt a párbeszédes Barabás Richárd. A politikus először „fideszesként”, majd „ellenzékiként” válaszolt a kormánypárt kérdéseire, és küldte el azokat, de a konzultációhoz ezek szerint a létező email-cím sem fontos. Barabás szerint ez is bizonyítja, hogy a kormány régóta nem kíváncsi az emberek véleményére.

A kormány egyébként augusztus ötödikén jelentette be – a koronavírussal kapcsolatos tájékoztatásra fenntartott weboldalon –, hogy már elhagyta az 1,3 milliót a kitöltők száma. A július 20-i kormányinfón Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Magyar Hang kérdésére elmondta, hogy 300 ezren töltötték ki interneten keresztül a konzultációt, valamint hozzátette, hogy van olyan informatikai háttér, ami biztosítja, hogy ne lehessen visszaélni a rendszerrel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nincs meglepetés Mohácson: a fideszes jelölt lett a polgármester

Nincs meglepetés Mohácson: a fideszes jelölt lett a polgármester

Hamilton indulhat az élről Szocsiban

Hamilton indulhat az élről Szocsiban

Somody Imre a Fülkében: Be kell látni, hogy nem érjük utol az osztrákokat

Somody Imre a Fülkében: Be kell látni, hogy nem érjük utol az osztrákokat