szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Napirendre sem vették a helyi közgyűlés feloszlatásáról szóló javaslatot.

Ismét Budai Lóránt, Jászberény a tavaly ellenzéki összefogás révén megválaszott jobbikos polgármestere ellenében szavazott a helyi közgyűlésben a Fidesz és a Mi Hazánk. A polgármester a testület feloszlatását szerette volna elérni, sikertelenül:

“A Fidesz frakciónak és a Mi Hazánk képviselőjének még ahhoz sem volt bátorsága, hogy napirendre vegyük a kérdést” - írta Facebook-oldalán a polgármester.

A városi közgyűlés rendre gáncsolja a polgármestert, miután a testület egyedüli mi hazánkos tagja, rendre az ellenzékkel azonos szavazati aránnyal rendelkező fideszes képviselőkkel szavaz.

Mint a hvg.hu korábban megírta, a szavazatok kétharmadával nyertes polgármestert leginkább egy 400 milliós beruházásban gátolják a Fidesz és a Mi Hazánk képviselői, jóllehet a korábbi kormánypárti vezetés alatt még akarták azt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kovács Panka Itthon

Az ellenzék és a Fidesz is beleállna az előrehozott választásba Jászberényben, de a másikra várnak

Egy 400 milliós beruházást blokkol az ellenzékbe került Fidesz Jászberényben úgy, hogy vezetőként még akarták azt. A képviselő-testületben az ügyben patthelyzet van, miközben az óra ketyeg. A kétharmaddal győző polgármester, Budai Lóránt előrehozott választást emleget és azt mondja, ennyi támogatásról nem kellene lemondania a településnek.

A Doom Eternal lesz a Microsoft első nagy fogása, bekerül az Xbox Game Passba

A Doom Eternal lesz a Microsoft első nagy fogása, bekerül az Xbox Game Passba

Esővel idővel indul a jövő hét, zivatarok is lehetnek hétfőn

Esővel idővel indul a jövő hét, zivatarok is lehetnek hétfőn

Bajnai Gordon a Momentum mellett térhet vissza a magyar politikába

Bajnai Gordon a Momentum mellett térhet vissza a magyar politikába