szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Már húsz egészségügyi dolgozó vesztette életét a járványban Magyarországon.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Koronavírus-fertőzés miatt elhunyt egy felcsúti háziorvos és egy székesfehérvári főnővér - írja a Feol.hu.

Gulyás Gergely múlt héten azt közölte, hogy március óta 15 magyar egészségügyi dolgozó halt meg koronavírusban, a Magyar Orvosi Kamara honlapja szerint azóta már 20-ra nőtt az áldozatok száma.

A MOK a kollégáknak név szerint állít emléket, a listán pedig G. L. felcsúti háziorvos és a székesfehérvári V. S. V. Zs. főnővérhelyettes neve is szerepel már.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ez a madaraknak készült etető a telefonon mutatja, ki dézsmálja a magokat

Ez a madaraknak készült etető a telefonon mutatja, ki dézsmálja a magokat

Bemutatta budai parlamenti képviselőjelöltjeit a Momentum

Bemutatta budai parlamenti képviselőjelöltjeit a Momentum

Elbukott a magyar kezdeményezés: nem lesz uniós jogszabály a kisebbségek jogairól

Elbukott a magyar kezdeményezés: nem lesz uniós jogszabály a kisebbségek jogairól