szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A két legenda Rákospalotán pózolt.

A Budapesten is megjelent titokzatos fémoszloppal fotózkodott Arató András.

Az interneten Hide the Pain Haroldként világhírű vált egykori villamosmérnök vasárnap töltött fel képeket a Rákospalotai határút és a Szentmihályi út között elterülő füves területen megjelent oszlopról a hivatalos Facebook-oldalára.

Magyarországon felbukkan a titokzatos monolit. Egy címke szerint ez az intergalaktikus szövetség ajándéka. Közzétette: A fájdalom elrejtése Harold - & nbsp; 2020. december 13., vasárnap

Az elmúlt hetekben folyamatosan azt találgatták az internetezők, vajon mi célt szolgálhatnak a különleges helyen megtalált, mostanra már mémesedett fémoszlopok. Először a utah-i sivatagban bukkantak egyre, majd miután az eltűnt, jött a romániai – amin feltűnően látszott, hogy fércmunka. Nemrég Kaliforniában bukkant fel egy, legutóbb pedig az angliai Wight-szigeten. Pénteken aztán Budapesten, Rákospalotán jelent meg egy hasonló oszlop.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A NAV nevében már nem lopnak pénzt, de nem árt vigyázni a csalókkal

A NAV nevében már nem lopnak pénzt, de nem árt vigyázni a csalókkal

Szlávik János: Az elhunytak száma nem csökken kellő mértékben

Szlávik János: Az elhunytak száma nem csökken kellő mértékben

Bíróság elé állítják Matteo Salvinit

Bíróság elé állítják Matteo Salvinit