szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A közmédia műsorában semmi karcosat nem lehet várni a miniszterelnökről, Bagi Iván előadott hát egy nagyon gyenge Orbán-beszédet.

A Duna TV szilveszteri adásában ismét - a miniszterelnök számára - fájdalommentes paródiát mutatott be Bagi Iván - írja a 444.hu, amely a teljes "beszédet" lejegyzetelte.

Valójában semmi vicces, sértő, vagy csak egy kicsit is karcos utalás sem volt benne. Bagi Iván Orbánként arról beszélt, az év végén köszönetet mond, "hiszen egyébként is viharos történelmünk tengere még nagyobb hullámokat vetett ebben az évben. De hát mi magyarok már csak ilyenek vagyunk."

Majd rátért arra, hogy idén az ellenség - az alagútásó migránsokat leszámítva - levegőben támadt, amit a "kiváló haderő" helyett mással kellett kivédeni.

És most örömmel számolhatok be Önöknek arról, hogy Magyarország a világ legsikeresebben védekező országa lett. Soros György és Brüsszel után a vírust is igyekszünk megállítani. Igaz, hogy tavasszal az országot is le kellett zárnunk, de ugyanakkor egy soha nem látott mértékű mentőcsomaggal igyekeztünk segíteni, akin csak tudtunk

- szólt a szilveszteri műsor Orbán "paródiája", majd a pozitívmokkal folytatódott, mint a nemzeti válogatott vagy a Fradi sikerei.

Rendet raktunk az egészségügyben, megdupláztuk az ott dolgozók fizetését, és megszüntettük a hálapénzt. Ettől azt reméljük, hogy egy sokkal hatékonyabb, átláthatóbb és tisztább egészségügy szolgálja majd a következő évben Magyarország állampolgárait.

Egy liberányákozást és egy székely viccet eleresztett, majd azt mondta, rendkívül ígéretes év áll előttünk, ami meghozza a gazdasági fellendülést.

Gyurcsány Ferenc és - egyben - Karácsony Gergely paródiát is bemutattak: míg az előbbi össze-vissza beszélt, utóbbi kerékpársávot festett mögötte.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A szaúdi trónörökös bűnös, de Washington érdekből nem bünteti

A szaúdi trónörökös bűnös, de Washington érdekből nem bünteti

Megírta a kormányzati oldal, hogy technikai hibák miatt elmarad a hétvégi tömeges oltás, majd eltüntették a bejelentést

Megírta a kormányzati oldal, hogy technikai hibák miatt elmarad a hétvégi tömeges oltás, majd eltüntették a bejelentést

Elfogadta a szenátus Biden 1,9 ezer milliárd dolláros mentőcsomagját

Elfogadta a szenátus Biden 1,9 ezer milliárd dolláros mentőcsomagját