szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Egyszerűsíti szervezeti struktúráját a TV2-t működtető társaság, kilencről ötre csökkenti az igazgatóságok számát; szerdai közleményük szerint távozik posztjáról a kereskedelmi csatorna programigazgatója is.

Az átalakítás pilléreiként a struktúra leegyszerűsítését, a rugalmasabb működést és a költséghatékonyságot említik, jelezve, hogy a párhuzamos, illetve kiegészítő feladatokat és munkaköröket összevonják. Az eddigieknél összehangoltabban dolgoznak ezentúl az interaktív és a TV2 műsorfejlesztésért felelős kreatív producerek. A programigazgatóság élére - a posztról bő másfél esztendő után távozó Gyöngyössy Bence helyére - Kiss Péter kerül, aki a két szervezet közötti kreatív együttműködést koordinálja és irányítja. A közlemény szerint távozik posztjáról a saját gyártású műsorok osztályát vezető Árpa Attila is.

A tavaly november leépítések idején még csak a gazdasági válság jeleit láttuk, ma már a körvonalait is, ezért ehhez is alkalmazkodunk - közölte Várdy Zoltán. A TV2 cégcsoport vezérigazgatójának megfogalmazása szerint működésük "stabil és profitábilis, és egyre nagyobb szerepet játszik a ProSiebenSat1 Media regionális terveiben. Ezekre az intézkedésekre azért van szükség, mert 2010-től még strukturáltabb és eredményorientáltabb gondolkodás kell ahhoz, hogy egy nehéz gazdásági környezet ellenére ezeket az eredményeket megőrizzük." A tavaly november közepén bejelentett racionalizálás során a társaság átszervezte a hírműsorait gyártó részleget, és 35 munkatársától vált meg akkor 538 fős gárdájából.

MTI Karrier

Leépítés a TV2-nél, létszámstop az RTL Klubnál

Átszervezésre és létszámleépítésre készül a gazdasági válság miatt a TV2 - erről a társaság szerdán tájékoztatta az MTI-t. Más országos kereskedelmi médiumoknál nem terveznek hasonló lépést.

MTI Gazdaság

Végre logót válthat a TV2

Jóváhagyta a TV2 kereskedelmi csatorna logóváltását szerdán, a nyári szünete utáni első ülésén az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) - közölte a tanácskozás egyik résztvevője. Korábbi sajtóhírek szerint másfél hónapja egy félreértés miatt nem adta áldását a módosításra a grémium.

MTI Itthon

Nagyon logót váltana a TV2

Másodszor is kérte logóváltásának jóváhagyását a médiahatóságtól a TV2 – mondta el Nagy Andrea, a társaság marketingigazgatója. Legkorábban augusztus végén születhet döntés az ügyben.

MTI Itthon

ORTT: fél napra elsötétül a TV2 is

Tizenkét órás elsötétítéssel szankcionálta a TV2-t szerdán a médiahatóság - értesült a testület ülése után résztvevőktől az MTI.

Elég bátor szeretni és szeretve lenni?

Elég bátor szeretni és szeretve lenni?

Portfolio: Meghosszabbítják a törlesztési moratóriumot

Portfolio: Meghosszabbítják a törlesztési moratóriumot

Az Egyesült Államokban a teljesen beoltottaknak nem kell többé maszkot viselniük

Az Egyesült Államokban a teljesen beoltottaknak nem kell többé maszkot viselniük