szerző:
hvg.hu

Nem annyira fért el a bicikliút pár ott álló háztól, így érdekes ereménnyel készült el egy szombathelyi utcában a kerékpárosok terepe.

Elkészült a szombathelyi új Diófa utcai kerékpárút és járda, érdekes eredménnyel. A nyugat.hu azt írja: három épület lógott rá a nyomvonalra, ezért ahelyett, hogy eleve olyan helyre tervezték volna, ahol van rá hely, inkább különböző nagyságú íveket rajzoltak bele az érintett részeken. Azon a szakaszon, ahol a legjobban rálóg az épület a járdára, ott lett kisebb görbületű a kanyar. Íme az eredmény:

©
©
©
Lázár előállt a dohányzás teljes tiltásának mestertervével

Lázár előállt a dohányzás teljes tiltásának mestertervével

Itt egy telefon, ami akkora, mint egy bankkártya, a pénztárcájába is teheti

Itt egy telefon, ami akkora, mint egy bankkártya, a pénztárcájába is teheti

Chrome böngészőt használ? Most frissítsen, a Google módosította az egyik leggyűlöltebb funkcióját

Chrome böngészőt használ? Most frissítsen, a Google módosította az egyik leggyűlöltebb funkcióját

Finnyáskodás helyett: van mit tanulni Puzsértól

Finnyáskodás helyett: van mit tanulni Puzsértól

Egyszer csak feltűnt egy kisgyerek a biztonsági átvilágító képernyőjén (videó)

Egyszer csak feltűnt egy kisgyerek a biztonsági átvilágító képernyőjén (videó)

Rákkeltő méreg szivárog a Dunába Budapesten

Rákkeltő méreg szivárog a Dunába Budapesten