szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megérkezett Londonból a Garancsi Istvánhoz kötött luxusrepülő, amin Orbán is szokott utazni. Videósunk ott volt a Liszt Ferenc repülőtéren.

Megírtuk, a Garancsi Istvánhoz, valamint a Csányi Sándorhoz köthető luxusgépek felszálltak Londonban. Csütörtök este a Videoton játszott Európa Liga-meccset a Chelsea ellen, kinn volt mindkét gép, az egyiken minden bizonnyal ott volt Orbán, ugyanis a helyszínen nézte meg azt, hogy 1-0-ra nyer az angol csapat.

Videós és fotós kollégánk a Garancsihoz kötött gépről készített felvételeket, leszállt a repülőről Mészáros Lőrinc is, akiről eddig nem tudtuk, hogy ott volt a londoni meccsen.

A gépen ott volt még Vörös József, Mészáros ügyvédje, az MKB-s Balog Ádám, Jászai Gellért, Vida József és Szijj László (Mészáros üzlettársa) és Mészáros László, aki az új felcsúti polgármester. Őt kérdeztük is, ott volt-e a meccsen, de nem válaszolt. Ott volt még Mészáros János, Lőrinc testvére is, valamint Varga Antal, a Duna Aszfalt Kft. ügyvezetője.

Azt lehet sejteni, hogy Orbán a Csányihoz kötött gépen utazott, de arról nincsenek felvételeink. Információink szerint az is landolt, de az a reptér olyan részén, ahol nem tudtunk képeket, videókat készíteni. Így biztosat a miniszterelnökről sem tudni.

Mészáros Lőrinc
©
Mészáros Lőrinc
©
Szijj László elől, mögötte Vörös József
©
Mészáros László jelenlegi felcsúti polgármester
©
Varga Antal, a Duna Aszfalt Kft. ügyvezetője
©
Mészáros Lőrinc testvére, János
©
Jászai Gellért (ingben) és az MKB-s Balog Ádám (bőrdzsekiben)
©
Baloldalt lent Vörös József, Mészáros Lőrinc ügyvédje, középen Jászai Gellért, mögötte Balog Ádám
©

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Maszk nélkül köszöntötte fel a fideszes képviselő a 95 éves Marika nénit

Maszk nélkül köszöntötte fel a fideszes képviselő a 95 éves Marika nénit

1,2 milliárd forint közpénztámogatással fejleszti miskolci gyárát a Sanofi

1,2 milliárd forint közpénztámogatással fejleszti miskolci gyárát a Sanofi

Nagy az érdeklődés az influenzaoltás iránt

Nagy az érdeklődés az influenzaoltás iránt