szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Hankook Tire Magyarország Kft. bejelentette, hogy idén átlagosan 13,6 százalékos alapbéremelést hajt végre.

A Hankook Tire Magyarország Kft. bejelentette 2019-es évi béremelését. Az idei emelés a munkavállalók alapbérét érinti, átlagos mértéke 13,6 százalék és 2019. január 1-jétől visszamenőleges hatállyal érvényes. Az emelés összegét március 7-én kifizetik.

A juttatási csomagnak továbbra is része a jelenléti bónusz, a teljesítményhez kötött bónusz, az ingyenes buszjáratok, valamint a szintén ingyenes, igényes munkásszállás elérhetősége is – írta a cég.

A Hankook dunaújvárosi gyárában ma reggel tartottak kétórás sztrájkot, a szakszervezet szerint ezernél is több dolgozó szüntette be a munkát. Az érdekképviselet 18 százalékos alapbéremelést, valamint 13. havi bónuszt, illetve a megszakítás nélküli munkarendben dolgozók számára 5 százalékos pótlékot kért.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hamvay Péter: Magyarra Kelet!

Hamvay Péter: Magyarra Kelet!

207 újabb áldozata van a koronavírusnak, 3,36 millió embert beoltottak

207 újabb áldozata van a koronavírusnak, 3,36 millió embert beoltottak

Kiderült, hogy jobban elfogadjuk a védőoltást, ha nő az orvos

Kiderült, hogy jobban elfogadjuk a védőoltást, ha nő az orvos