szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Life TV-t működtető cég elnökeként Mészárosné Kelemen Beatrix azt mondta, pozitív életérzést akarnak közvetíteni.

Átalakítja arculatát a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz (Kesma) tartozó Life Televízió – jelentette be kedden Mészáros Lőrinc felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix, a tévécsatornát működtető Media Vivantis Zrt. elnöke.

Azt mondta, a csatorna friss arculattal, saját gyártású műsorokkal, pozitív életérzés közvetítésével és az igényes szórakoztatás műfajával újul meg, a LifeTV egy jó hangulatú, pozitív életmódcsatorna, amely értékeket közvetít. Céljuk az igényes szórakoztatás, közvetíteni az életörömöt, a pozitív életérzést.

Hozzátette, a LifeTV műsorai valós emberekről, hétköznapi hősökről szólnak hétköznapi embereknek, de nem csak nőkről nőknek, hanem minden korosztály, és a férfiak is megtalálhatják majd az őket érdeklő műsorokat. Azt is mondta, szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a boldogságot a kis dolgokban is meg lehet találni.

Közölte, a csatornának a vásárolt tartalmak mellett húsz saját gyártású műsora van. A Life TV-n műsorvezető lesz Szulák Andrea, Várkonyi Andrea, lesz rajta generációs reality Esztergályos Cecíliával, Bay Évával és Karda Beával, de Návai Anikónak és Vastag Csabának is lesz műsora.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!