9 nap a világvégéig: kövesse el a 7 főbenjáró bűnt

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kedves judeó-keresztény és sámándoboló olvasóink: végre elkövethetik a főbűnöket büntetlenül, hiszen mi tévedtünk és a majáknak lett igazuk.

Nem érvényes a bibliai és szittya fundamentumokon alapuló erkölcsiség. Nem főbűn a 7 főbűn egyike sem. Nincs keresztény pokol, sem zsidó igazság, sem szittya… szittya… szittya sincs.

Amit a világvégéről mindenképpen tudnia kell

Ilyen lesz a világégés után

Akad jobb alkalom arra, hogy elkövesse a 7 főbűnt büntetlenül? Együtt mondjuk, harsanjon a globális kórus: NIIIIIIIIIIINCS! Még 9 nap a maja világvégéig, belefér 7 kéjes bűnt.

  1. Harag – Legyen vadász. Fogjon fegyvert, és lőjön agyon egy védett állatot. Nyomába erednek a környezetvédők? Dobjon közéjük egy bilincset, reflexből a fához bilincselik magukat.
  2. Kapzsiság – Legyen bankár. Lehet, hogy gyűlölni fogja a világ, és képmutatón kormányt alakít Kelet-Európában, vagy elfoglalja a Wall Street-et, de nem kell ettől megijedni. Azért teszik, mert ők az ügyetlen kapzsik, akik kimaradtak. Őn az ügyes kapzsi, ön nyert.
  3. Lustaság – Legyen képviselő. Szunyókáljon a parlamentben.
  4. Gőg – Legyen celeb. Ha valaki rosszat ír Önről, rendezzen látványos kirohanást, személyeskedjen, és próbáljon ki laza, felsőbbrendő pózokat, amiről sugárzik, hogy alsóbbrendű faj.
  5. Paráznaság – Folytassa, amit elkezdett. Ha nem kezdte el, akkor gyorsan vágjon bele. A szeretetet pénzért meg lehet venni.
  6. Irigység – Legyen plagizátor.
  7. Torkosság – Legyen újságíró. A sajtótájékoztatókon ingyen van a rostos üdítő és a pogácsa.