A Major Lazer, Mac DeMarco, és a Bad Religion is jön a Szigetre

A Major Lazer, Mac DeMarco, és a Bad Religion is jön a Szigetre

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bejelentették a 2017-es Sziget Fesztivál első tizennégy fellépőjét.

Megérkeztek a 2017-es Sziget első fellépői, a most bejelentett 14 előadó a Nagyszínpad, az A38 Színpad és az Aréna programjában kap majd helyet. A szervezők szerint januárban újabb adag fellépőt jelentenek be.

A most bejelentett nevek között találjuk a visszatérő Major Lazert, vagy a két budapesti klubkoncert után a Szigeten is bemutatkozó dalszerző-fenegyereket, Mac DeMarcót. A hiphoprajongók főleg a 2015-ben kiváló albummal jelentkező Vince Staplesnek örülhetnek, míg elektronikában az izlandi GusGus számít nagyobb dobásnak.

De a Szigetre jön még Dimitri Vegas és Like Mike, akik a záróbulit celebrálják majd, fellép még a fesztiválon a Two Door Cinema Club, Tom Odell, a Kensington, vagy a hosszú idő után idén visszatérő legenda, DJ Shadow is. És ha már legendák, a szintén most bejelentett Bad Religiont is nyugodtan ebbe a kategóriába sorolhatjuk. A teljes névsor itt olvasható.

A fesztiválra december 31-ig lehet kedvezményesen jegyet vásárolni.

Életműdíjat kap a Sziget júliusban elhunyt szervezője

Dan Panaitescu, aki a rendezvény nemzetközi fellépőinek szervezéséért volt felelős, a European Festival Awards posztumusz életműdíját (Lifetime Achievement Award) kapja meg.

Hozzászólások