Több lett a ránc és az ősz hajszál, de elképesztő együtt látni a Twin Peaks szereplőit

Több lett a ránc és az ősz hajszál, de elképesztő együtt látni a Twin Peaks szereplőit

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Célegyenesébe ért a visszatérő sorozat promóciója, az Entertainment Weekly közölte az első fotókat a forgatásról, és az ikonikus díszletek között fényképezte a visszatérő színészeket. Az új évad teljes történetét azonban David Lynch hétpecsétes titokként őrzi.

Május 21-én duplarésszel tér vissza a Twin Peaks az amerikai Showtime csatornán, így érthető módon most már a kilencvenes évek klasszikusának visszatérése uralja a legtöbb filmes magazin oldalait. Az Entertainment Weekly például külön számmal jelentkezik, amelyben először látahtunk fotókat az új epizódok forgatásáról, és a sorozat eredeti szereplőit is lefotózták a három verzióban megjelenő címlap kedvéért. A fotókon ott szerepel a széria kreatív atyja, David Lynch mellett Wendy Robie (Nadine Hurley), Everett McGill (Big Ed Hurley), James Marshall (James Hurley), Sheryl Lee (Laura Palmer),Kyle MacLachlan (Dale Cooper), Sherilyn Fenn (Audrey Horne), Mädchen Amick (Shelly Johnson), Dana Ashbrook (Bobby Briggs), és Peggy Lipton (Norma Jennings) is.

David Lynch emelett a GQ-nak adott exkluzív interjút, amelyben néhány dolgot elárult arról, hogyan tudta titokban tartani a nem is sorozatként, hanem 18 órás filmként felvett mű sztoriját. Kiderült például, hogy a színészeknek csak annyit árult el, amennyit az adott jelenet megkövetelt, így senki sem ismeri igazából a teljes történetet. Biztonsági okokból senki sem digitálisan, hanem papíron kapta meg a forgatókönyv részleteit. Még a sorozat társírója, Mark Frost sincs teljesen képben, annak ellenére, hogy ő írta az új évad alapsztoriját, miután kilenc hónapig skype-on beszélték át, hogyan folytassák a történetet. Lynch egy idő után már őt sem avatta be a terveibe: "Még nem láttam a végleges verziót. David még dolgozik rajta" - mondta Frost.