Itt az ideje kirúgni Johnny Deppet

Itt az ideje kirúgni Johnny Deppet

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Twitteren indult mozgalom azért, hogy a Disney megváljon a balhés színésztől.

A twitterezők az után kezdték el a pörgetni a #FireDepp hashtaget, hogy a színész a Galstonbury fesztiválon tett nehezen félreérthető utalást Donald Trump megölésére. „Valaki ide tudná hozni Trumpot?” – kérdezte a közönségtől, majd célozgatni kezdett a történelem leghíresebb gyilkosságára, amelyet színész követett el amerikai elnök, egész pontosan Abraham Lincoln ellen.

A közösségi oldalakon azonnal sokan nekimentek Deppnek, aki közben elnézést kért, azóta viszont már az őt foglalkoztató Disney-t is célba vették. A bejegyzésekben már nemcsak a Galstonburyn elhangzottakat emlegették fel, hanem azt is, hogy a színészt a volt felesége, Amber Heard bántalmazásával vádolták, vagyis a Disney-nek több oka is lehetne arra, hogy megváljon Johnny Depptől.

Johnny Depp és a Disney együttműködéséből olyan sikeres produkciók születtek az elmúlt években, mint a Karib-tenger kalózai-sorozat. Depp celebstátusza még mindig sokat hoz a konyhára, így simán lehet, hogy a Disney a mostani felháborodás ellenére is ragaszkodni fog hozzá.

Volt, aki már rosszul jött ki abból, hogy egy Trump elleni merénylettel viccelődött: Kathy Griffin például több szponzort és munkalehetőséget is elveszített emiatt.

Hozzászólások