33 évvel az eredeti után jön a Top Gun folytatása

33 évvel az eredeti után jön a Top Gun folytatása

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Tom Cruise karakterére koncentrál a 2019 nyarára időzített Top Gun: Maverick című második rész, amit a Feledés című film rendezője készít.

Azt eddig is tudtuk, hogy a Paramount nagyon szeretne összehozni egy folytatást az 1986-os Top Gunhoz, de most be is jelentették, mikor mutatják be a Tom Cruise karaktere után Maverick alcímmel megtoldott második részt.

Az eredetit követően 33 évvel, 2019. július 12-én mutatják be a filmet, amelyet Joseph Kosinski, a szintén Cruise főszereplésével készült Feledés című sci-fi rendezője dirigál. Tony Scott, az első rész rendezője 2012-ben hunyt el.

Maverick már repülésoktatóként tűnik majd fel, aki a fiatal macsó pilótáknak mutatja meg a helyes utat. Bár Val Kilmer már jelezte, hogy kész visszatérni a másik főszerepbe, a híresen lejtőre került színésszel egyelőre nem állapodott meg a produkció.

Csak emlékeztetőül, 2019 nyarára már olyan filmeket táraztak be a stúdiók, mint a Star Wars 9, a Toy Story 4, A kis kedvencek titkos élete 2, a héten induló új Pókember-filmszéria második része, Az oroszlánkirály élőszereplős remake-je vagy a Ben Affleckkel készülő első különálló Batman-film, a (figyelem!) The Batman.

Hozzászólások