Jön az eredeti Szellemirtók-filmek folytatása

Jön az eredeti Szellemirtók-filmek folytatása

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megidézi majd a 80-as években játszódó filmeket, de az új Szellemirtók az első két rész jelenkori folytatása lesz.

Régóta lóg a levegőben, hogy fel kéne venni a fonalat a Dan Aykroyd, Bill Murray, Ernie Hudson és Harold Ramis főszereplésével készült 1984-es Szellemirtók és az 1989-es Szellemirtók 2 után, és most már hivatalos, hogy valóban lesz harmadik rész.

Az új Szellemirtókat, amely hangsúlyozottan nem egy újragondolt változat lesz, hanem folytatás, az első filmek rendezőjének, Ivan Reitmannak a fia, Jason Reitman fogja rendezni, az apa pedig producere lesz a folytatásnak. Jason Reitman ezt nyilatkozta a készülő filmről: "ugyanabban a világban fog játszódni, amit évtizedekkel ezelőtt megmentettek a protonágyúkkal. (...) Mindig úgy gondoltam magamra, mint az első Szellemirtók-rajongóra, amikor 6 évesen bementem a díszletbe. Akartam csinálni egy filmet a többi fannak is. Ez nem egy reboot. Ami a 80-as években megtörtént, az a 80-as években történt, ez (az új film) napjainkban fog játszódni."

Arról egyelőre nincs szó, hogy a régi szereplők közül bárki is visszatérne a vászonra. Reitman viszont hangsúlyozta, hogy a Szellemirtók 2016-os, női szereplős változatához semmi köze nem lesz az ő filmjének, amelyet 2020 nyarára ígért a Sony Pictures.

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

Hozzászólások