Paradicsomleves tamarinddal
Mesterszakácsok ajánlata: spárga a Meridienből
Ha valakinek még mindig nem tűnt volna fel: derékig járunk a spárgaszezonban. Mindenki menjen és vegyen-egyen spárgát. Segítségül, íme, egy elronthatatlanul egyszerű recept egyik mesterszakácsunktól.
Tökéletes epresek – recept
Nyárcsalogató piros szépség. Színe hivalkodó, illata és látványa csábító, üde íze megunhatatlan.
Mesterszakácsok ajánlata: spenótos nyelvhalfilé a Kempinskiből
Egyre bővül a tavaszi zöldségek köre, most már az újburgonya is megfizethető és a spenót sem melegházi, úgyhogy érdemes belőlük valami különlegeset is alkotni.
A legjobb receptek túróból
Túró mindenhol kapható, finom, könnyű vele bánni és nem túl drága. Ezer és egy féle módon felhasználható sós és édes ételekhez egyaránt.
A tökéletes bodza - recept
A bodzabokrok messziről integető tenyérnyi, fehér virágának jellegzetes illatánál csak az íze egyedibb, semmi máshoz nem hasonlítható. Szerencsére a bodza a szó szoros értelmében újra a virágkorát éli.