szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megjelent a magyar kiadása a világ egyik legfontosabbnak étteremkalauzának. A kiadvány ötszáz oldalon keresztül mutat be olyan hazai éttermeket, ahol garantáltan jó minőségű konyhával találkozhatnak.

A Gault &Millau a magyar éttermeket osztályozza, hasonlóan a Michelin által vezetett értékeléshez. Az Egy Nap a Városban blog szerzője szerint a magyar gasztronómia mára eljutott oda, hogy ne kelljen szégyenkeznie: Budapesten 17 (köztük a Mák, a Nobu, a Csalogány, a Laci!Konyha!), vidéken 9 étterem (Brill, Ráspi, Kistücsök, JT Enoteca, Hotel Hertelendy, Visz) is megkapta a szakácssapkát a G&M-től ami a jó, megbízható teljesítményű konyhát jelöli. Sőt, országszerte 16 olyan étterem van, ami több pontot kapott, mint annak idején az első Alexandra étteremkalauzban a 13,5 pontos Csalogány (inlc. a Csalogány maga).

A teljes bejegyzést az Egy Nap a Városban blogon olvashatják.

Hogy a családok is megnézhessék a Hunyadit, leadnak belőle egy szexmentes verziót is

Hogy a családok is megnézhessék a Hunyadit, leadnak belőle egy szexmentes verziót is

A városba tervezett elektrolitgyár miatt tüntettek Szolnokon

A városba tervezett elektrolitgyár miatt tüntettek Szolnokon

Kis János: Attól tartok, Magyar Péter eddigi stratégiája nem fog működni ezután

Kis János: Attól tartok, Magyar Péter eddigi stratégiája nem fog működni ezután

Csak 25-en kértek vendégbefektetői tartózkodási engedélyt, nem nagyon pörög a letelepedési kötvény utódja

Csak 25-en kértek vendégbefektetői tartózkodási engedélyt, nem nagyon pörög a letelepedési kötvény utódja