szerző:
hvg.hu

A hétfő esti Emmy-gála mintha más bolygón lett volna. A színésznők sokkal inkább az eleganciára törekedtek, és ettől sokkal nőiesebb benyomást keltettek, mint egy nappal előbb az MTV VMA gáláján a popszakma képviselőnői. Míg utóbbiak a ringyós stílussal próbáltak tromfolni, a sorozatokból ismert sztárok dívákként ünnepelték magukat. Galéria.

Hogy más generáció, más célcsoport, és más szakma? Ez mind benne van. A legfőbb különbség amúgy is Miley Cyruson prezentálható, aki a tökmeztelen Wrecking ball című számmal meg is nyerte a popzenei éves mustra fődíját, a legjobb dalért járó asztronautát az MTV VMA-n. A tegnap összeállított legmélyebb dekoltázsok című galériánkból látható, hogy a huszonéves popcsillag még a legfelöltözöttebbek közé tartozott, a szakmabeliek közül azért a legtöbben arra koncentráltak, hogy minél több mellet és/vagy combot villantsanak. De ilyen a popszakma, és bezzeg a mi időnkben sem voltak sokkal fedettebbek a keblek, sem a combok, gondoljunk csak Madonnára, vagy Cherre, akikre a nyolcvanas- és kilencvenesekben fújtak úgy a konzervatívabbak, mint most mi Cyrusra.

Az Emmy viszont egészen más, hogy mikor lett ennyire elegáns – annyira, hogy simán ráver az Oscar-gálára? Talán amikor a tévésorozatokat is elkezdtük más szemmel nézni, és az alárendeltségből egyenrangúságig emelte magát a zsáner. Nem csoda, hogy hétfő este olyan Oscar-díjas színésznők is a legjobb formájukat hozták, mint Julia Roberts, vagy Halle Berry. Előbbinek sikerült elnyernie leginkább a nagyérdemű tetszését, de színekben, formákban és szabásokban volt még bőven min ámuldozni. Az est meglepetése pedig Heidi Klum volt, akinek hosszú idő óta először sikerült olyan ruhát felvennie, amiből nem lógott ki semmije. A legmegosztóbb viszont Sarah Paulson volt, akinek fekete Armani tüllös, fodros, piros pöttyös ruháját a legjobb, de a legrosszabb találatként is emlegetik tegnap este óta. Kattintsa végig galériánkat az Emmy vörös szőnyeges bevonulásáról!

Julia Roberts
©
Heidi Klum
©
Sarah Paulson
©

Kövesse a hvg.hu Élet+Stílus rovatát a Facebookon is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!