szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Mielőtt hagynánk, hogy mindenkit lehengereljen az alig egy perces videó, ejtsünk szót magáról a fülhallgatóról -...

Mielőtt hagynánk, hogy mindenkit lehengereljen az alig egy perces videó, ejtsünk szót magáról a fülhallgatóról - ehhez azonban hívjunk segítségül egy másik videót, mégpedig ezt, amiben olyan szupersztárok igazgatják a fejükön meg a nyakukon a Beats by Dr. Dre fülest, mint Soulja Boy, Will-I-Am, Lady Gaga vagy a Pussycat Dolls.

Bizony, jó nagy segget kerekítettek Amerikában a terméknek, ami lassan olyan presztízzsé kezd válni, ha zenehallgatásról van szó, mint amilyen az almás produktumok használata, ha a mindennapi kütyükről beszélünk.

És most mindenféle színben is piacra dobják, ezért készült el ez:

Akit még ennél is jobban izgatnak a státuszszimbólum-státuszra törő Beats fülhallgató paraméterei - ami már 85 ezer forint körüli árával is jelzi, hova tartozik -, annak ajánljuk olvasásra a Mobilarena részletes tesztjét, amiben még a névadó hiphop sztár Dr. Dre marketingszövegét is lefordították.

Ez így hangzik, és ezzel zárjuk a posztot:

Az emberek nem hallják az egész zenét. Az előadók és a producerek a stúdióban keményen dolgoznak azért, hogy tökéletessé tegyék a hangzást. De az emberek ezt nem igazán hallhatják egy normális fülhallgatóval. A legtöbb ugyanis nem képes kezelni a basszust, a részleteket, a dinamikát. A lényeg: a zene nem mozgat meg téged. A Beats-szel az emberek úgy fogják hallani a zenét, ahogy azt a zenészek is hallják és eltervezték: ahogy én hallom.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szabadlábra helyezték a Barcelona volt elnökét

Szabadlábra helyezték a Barcelona volt elnökét

Merkely: Most semmi esélyét nem látom annak, hogy nyissunk

Merkely: Most semmi esélyét nem látom annak, hogy nyissunk

Megduplázódott a rendkívüli szünetet elrendelő iskolák száma két hét alatt

Megduplázódott a rendkívüli szünetet elrendelő iskolák száma két hét alatt