HVG Extra Pszichológia
HVG Extra Pszichológia
Tetszett a cikk?

A HVG Extra Pszichológia magazin újonnan indult YouTube-csatornáján a lap szakértőinek minielőadásait tekinthetik meg.

Honnan tudhatjuk meg, hogy hajlamosak vagyunk a depresszióra, vagy csak néha rossz a kedvünk? Meglepő lehet, de ismertek egyes életciklusainkra jellemző hangulatzavarok is – többek között erről szól Belső Nóra pszichiáter minielőadása. Külön előadás tekinthető meg a bipoláris zavarról is.

Szintén a legfrisebb magazinszámunk tartalmához, az életciklusokhoz kapcsolja Kapitány-Fövény Máté előadását: ő a különböző életkorokra jellemző függőségeket járja körül.

A szenvedélybetegségektől könnyen az új élet felé kanyarodhatunk – hogyan ne féljünk a változástól? Hogyan ismerhetjük meg, mire vágyunk igazán? Ebben segít Szondy Máté pszichológus.

A népszerű gyereknevelési témák közül kiemelkedik az online zaklatás – erről beszél Domonkos Katalin pedagógus.

És hogy miért fontos mindezekről beszélni, sőt beszélgetni? Megtudhatjuk Feldmár András pszichoterapeuta előadásából a folyamatosan bővülő YouTube-csatornán.

 

Hasonló cikkeket a legújabb HVG Extra Pszichológia magazinban találhat, melyben életciklusainkkal foglalkozunk. Keresse az újságosoknál, de meg is rendelheti nyomtatott formában vagy most ekönyvként is.

Fizessen elő a HVG Extra Pszichológia magazinra most 20% kedvezménnyel, vagy válasszatitokzatos én című könyvet.

 

 


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!