Tetszett a cikk?

Mit tehet egy szerencsétlen férfi, akit elhagyott a felesége, nincs biztosítása, vacak az állása és már a gyerekei sem kíváncsiak rá? Természetesen megtalálja, mi az ő “győztes eszköze” és használja. Bármi is legyen az.

Az HBO a Szex és New York óta próbálkozik valami igazán ütős sorozatot bevezetni, ami éveken keresztül leköti a nézőket és valódi rajongótábort képes kiépíteni, hogy a nézettségről és az eladásokról már ne is beszéljünk. A csatorna ennek érdekében számos megosztó témát feldolgoz, amelyeknek azért lehetőleg, ha csak érintőlegesen is, de köze van a szexhez, csak hogy biztosra menjenek. A Big Love például a mormon többnejűségről szól, a True Blood a vámpír erotika témáját boncolgatja, az Entourage pedig a hírességek szerelmi életének titkait ígéri egyebek mellett.

De hiányzott még egy igazi újdonság, amely a négy new yorki nő sokak számára sokkoló egyenességével kezeli a szexualitást. Akik erre vártak, azok számára jó hír, hogy nagyon úgy néz ki, az HBO megtalálta az utódot.

A június 28-án bemutatásra kerülő, Hung című sorozat főhőse Ray Drecker középiskolai tanár. Drecker valamikor sikeres sportoló volt, de ebből mára csak az iskolai kosárlabda csapat edzősége maradt. A fizetése kevés, a munkájáért nem rajong, húsz évnyi házasság után a felesége is elhagyja, hogy összeálljon a bőrgyógyászával. Utolsó csapásként az addig vele élő ikrek is elköltöznek, úgyhogy Dreckernek nem marad más, mint a helyi önsegítő csoport. A terápia célja, hogy minden résztvevő megtalálja saját “győztes eszközét”, amellyel végre sikeres lehet.

A trailer tanúsága szerint esetünkben ez az eszköz nem más, mint a tanár méretes pénisze, legalábbis egy nőismerőse szerint milliókat kereshetne, ha szolgáltatásait pénzért árulná. A kedves hölgy csak egy egészen kicsi százalékot kér azért, hogy ügyfeleket szerezzen Drecker új vállalkozásához, amelyben végre felhasználja “győztes eszközét”.

Ray Drecker szerepét Thomas Jane alakítja, akit eddig főleg B kategóriás filmekben vagy mellékszerepekben láthattunk, kivételt képez az Édes kis semmiség, amelyben Cameron Diaz feledhetetlen körülmények között neki adta a szívét. Jane eddig sorozatokban sem jeleskedett különösebben, volt barátnője, Patricia Arquette Médiumában jelent már két epizód erejéig, de ha a Hung bejön, hosszú évekig nem lesz gondja munkára. A Drecker tehetségét felfedező élelmes hölgyet Jane Adams játsza, aki viszont már tévés veteránnak mondható, bár az imdb.com alapján igazán komoly szerepe még nem volt, úgyhogy a sorozat számára is kiugrási lehetőség.

Az előzetes alapján érdemes odafigyelni a Hungra, előfordulhat, hogy tényleg vicces és szexi lesz – megnézzük.

KM

Frissítsen, remek új funkciók érkeztek a Windows böngészőjébe

Frissítsen, remek új funkciók érkeztek a Windows böngészőjébe

Az elektromos autóknak is betett a texasi fagy

Az elektromos autóknak is betett a texasi fagy

Győr polgármestere a Facebookon oktatta ki a tíz év után kirúgott színházigazgatót

Győr polgármestere a Facebookon oktatta ki a tíz év után kirúgott színházigazgatót