Horoszkóp - Nyilas - 2009. november

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Az astrology.

Az astrology.com oldal havi horoszkópja szerint a Nyilas jegyben születetteknek tökéletes hónapjuk lesz, így jól teszik, ha átadják magukat a jó érzéseknek, amik eltöltik őket 1-én, illetve a békének és nyugalomnak, ami 2-án fogja őket körülvenni.

Figyeljenek oda pénzügyeikre 3-án és ne ijedjenek meg, ha kicsit fáradtnak érzik magukat 7-én és 8-án. Aludjanak egyet, pihenjék ki magukat testileg és lelkileg, rövid időn belül újra a régiek lesznek.

Ne féljenek szembenézni egy problémával 12-én. Bár nehéznek tűnik, ki fog derülni, az egész egyáltalán nem olyan ijesztő és leküzdhetetlen, mint amilyennek távolról tűnt.

Sétáljanak egy nagyot 17-én, olyan értékeket fog felfedezni, amit eddig nem vett észre a környéken. 21-én azt fogják érezni, hogy valaki valahogyan idegesíti őket. Ha rájönnek ki az és hogyan, arra is rá fognak jönni, miért és hogyan iktathatják ki őt az életükből.

25-én és 26-án érdekes ötletek fognak eszükbe jutni, 30-án pedig érdemes lesz filléreskedniük, mert a végén igazán nagyot spórolhatnak.

Az astrology-online.com szerint el kell engedniük a múltat ahhoz, hogy végre kikerüljenek abból a szentimentális hangulatból, ami régóta meghatározza a kedélyállapotukat. Jól fognak tudni bánni az ügyfelekkel novemberben. A legszerencsésebb események egy szombati napon fognak bekövetkezni a hónap során.

Önnek bejöttek már a horoszkópok jóslatai? Ossza meg velünk pozitív és negatív tapasztalatait kommentben!

Hozzászólások