szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A La Rosa olasz és magyar szakácsokat is foglalkoztat, a kreatív séf pedig a nemzeközileg ismert és elismert Vlad...

A La Rosa olasz és magyar szakácsokat is foglalkoztat, a kreatív séf pedig a nemzeközileg ismert és elismert Vlad Riskov, aki olyan éttermek indulásánál volt jelen, mint a Baraka, Goa, Dunapark, Artesano, és a Bonfinikert. Az étterem tulajdonosai Jarabek Bence (Ex-Artesano) és a szicíliai Franko Sparta, együttműködő partnerei pedig a Lucullus Baráti Társaság gasztronómiai egyesület és a Polai Tánciskola. Az Olaszországból és Spanyolországból származó alapanyagok mellett lesz napi menü is, hagyományos magyar és nemzetközi ízekkel. Az étterem ügyel a szezonalitásra és regionalitásra is.

További információ: http://lucullus.blog.hu

IDEA Intézet: 45 százalék támogatná Ukrajna uniós csatlakozását, 38 százalék ellenzi azt

IDEA Intézet: 45 százalék támogatná Ukrajna uniós csatlakozását, 38 százalék ellenzi azt

Orbán Viktor: Legyetek bátrak, ez volt a mai nap üzenete

Orbán Viktor: Legyetek bátrak, ez volt a mai nap üzenete

Űrverseny vagy űrháború indul most? Szemünk előtt áll fel az új világegyetemrend

Űrverseny vagy űrháború indul most? Szemünk előtt áll fel az új világegyetemrend

A Nagy Duett élő adásában jelentette be Sydney van den Bosch, hogy várandós

A Nagy Duett élő adásában jelentette be Sydney van den Bosch, hogy várandós