szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A La Rosa olasz és magyar szakácsokat is foglalkoztat, a kreatív séf pedig a nemzeközileg ismert és elismert Vlad...

A La Rosa olasz és magyar szakácsokat is foglalkoztat, a kreatív séf pedig a nemzeközileg ismert és elismert Vlad Riskov, aki olyan éttermek indulásánál volt jelen, mint a Baraka, Goa, Dunapark, Artesano, és a Bonfinikert. Az étterem tulajdonosai Jarabek Bence (Ex-Artesano) és a szicíliai Franko Sparta, együttműködő partnerei pedig a Lucullus Baráti Társaság gasztronómiai egyesület és a Polai Tánciskola. Az Olaszországból és Spanyolországból származó alapanyagok mellett lesz napi menü is, hagyományos magyar és nemzetközi ízekkel. Az étterem ügyel a szezonalitásra és regionalitásra is.

További információ: http://lucullus.blog.hu

Mi lenne, ha az életünknek egy második verziója is létezne? – Új klippel jelentkezett cibi

Mi lenne, ha az életünknek egy második verziója is létezne? – Új klippel jelentkezett cibi

Felügyelet nélkül, félmeztelenül kizavarták a gyereket az óvoda folyosójára

Felügyelet nélkül, félmeztelenül kizavarták a gyereket az óvoda folyosójára

Kerkez Milos és Varga Barnabás nem játszik a svédek ellen

Kerkez Milos és Varga Barnabás nem játszik a svédek ellen

Kerkez privát okokra hivatkozva elhagyta a válogatott edzőtáborát, nem játszik az azeriek ellen sem

Kerkez privát okokra hivatkozva elhagyta a válogatott edzőtáborát, nem játszik az azeriek ellen sem