szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A La Rosa olasz és magyar szakácsokat is foglalkoztat, a kreatív séf pedig a nemzeközileg ismert és elismert Vlad...

A La Rosa olasz és magyar szakácsokat is foglalkoztat, a kreatív séf pedig a nemzeközileg ismert és elismert Vlad Riskov, aki olyan éttermek indulásánál volt jelen, mint a Baraka, Goa, Dunapark, Artesano, és a Bonfinikert. Az étterem tulajdonosai Jarabek Bence (Ex-Artesano) és a szicíliai Franko Sparta, együttműködő partnerei pedig a Lucullus Baráti Társaság gasztronómiai egyesület és a Polai Tánciskola. Az Olaszországból és Spanyolországból származó alapanyagok mellett lesz napi menü is, hagyományos magyar és nemzetközi ízekkel. Az étterem ügyel a szezonalitásra és regionalitásra is.

További információ: http://lucullus.blog.hu

Hogy kaphatok még mindig lángost, ha tilos a sütés az aluljáróban? – minden, amit az új fővárosi intézkedésről eddig tudni lehet

Hogy kaphatok még mindig lángost, ha tilos a sütés az aluljáróban? – minden, amit az új fővárosi intézkedésről eddig tudni lehet

Európának meg kell értenie az amerikai álláspontot, és nem hisztériázni

Európának meg kell értenie az amerikai álláspontot, és nem hisztériázni

A visszavágón simán kikapott és kiesett az Európa-ligából a Ferencváros

A visszavágón simán kikapott és kiesett az Európa-ligából a Ferencváros

Marad az extrém hideg, meghosszabbítják a vörös kód riasztást

Marad az extrém hideg, meghosszabbítják a vörös kód riasztást