szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A La Rosa olasz és magyar szakácsokat is foglalkoztat, a kreatív séf pedig a nemzeközileg ismert és elismert Vlad...

A La Rosa olasz és magyar szakácsokat is foglalkoztat, a kreatív séf pedig a nemzeközileg ismert és elismert Vlad Riskov, aki olyan éttermek indulásánál volt jelen, mint a Baraka, Goa, Dunapark, Artesano, és a Bonfinikert. Az étterem tulajdonosai Jarabek Bence (Ex-Artesano) és a szicíliai Franko Sparta, együttműködő partnerei pedig a Lucullus Baráti Társaság gasztronómiai egyesület és a Polai Tánciskola. Az Olaszországból és Spanyolországból származó alapanyagok mellett lesz napi menü is, hagyományos magyar és nemzetközi ízekkel. Az étterem ügyel a szezonalitásra és regionalitásra is.

További információ: http://lucullus.blog.hu

Finnország nyert, de kit érdekel, amikor Eriksen túlélte

Finnország nyert, de kit érdekel, amikor Eriksen túlélte

A német, aki nem megy a frontra – 1991. június11.

A német, aki nem megy a frontra – 1991. június11.

Balla Zsolt, a Bundeswehr első tábori rabbija: "A zsidóknak van jövőjük Németországban"

Balla Zsolt, a Bundeswehr első tábori rabbija: "A zsidóknak van jövőjük Németországban"