szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mikor Landon Donovan belőtte az Egyesült Államok győztes gólját Algéria ellen, azt feleségének ajánlotta a békülés jeléül. A romantikus akciót azonban megnehezítheti, hogy felbukkant egy terhes nő, aki szerint Donovan az apa.

Landon Donovan egyik percről a másikra közönségkedvenc lett, amikor az algírok ellen lőtt gólja után a feleségének mondott köszönetet. A romantikus sztoriban az első csavar, hogy Bianca Kajlich, amerikai színésznővel már egy éve különélnek. A focista azonban úgy látszik mégsem tud a sitcomokból híres neje nélkül élni, ezért csatári minőségéhez híven felvette a harcot Bianca kegyeiért.

Landon Donovan az amerikai csapatot Algéria ellen még továbbjutatta. Ghána azonban már nagyobb falat volt
©
Egy brit nő azonban beleköpne a levesébe, és a Sports Illustrated szigetországi kiadásában azt nyilatkozta, hogy gyereket vár, és nem is akarkitől: Landon Donovan lenne a szerencsés apajelölt.

A Washington Post jelentése szerint Donovan férfiasan kezelte a kényes szituációt ,és nem hátrált meg: az amerikai Sport Illustratednek rögtön nyilatkozatot adott ki: "Amennyiben felelősséget kell vállalnom, megfelelő támogatást fogok nyújtani."- mondta.

Kajlich sem csinált botrányt és könnyedén vette a hódítási manőverek között megbúvó első akadályt: ő visszakívánkozó férjét biztosította támogatásáról.

Bianca Kajlich a Magyarországon is műsoron lévő "Egy kapcsolat szabályai" című sorozat főszereplője
©

 

 

 

MTI Sport

Ghána jutott be a focivébé negyeddöntőjébe

Ghána lesz Uruguay ellenfele a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében, miután szombaton, hosszabbítás után 2-1-re legyőzte az Egyesült Államok csapatát.

MTI Sport

Drámai meccsen amerikai továbbjutás

Landon Donovan 91. percben szerzett góljával az Egyesült Államok 1-0-ra legyőzte Algéria csapatát, s ezzel bejutott a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjébe.

Bejelentette visszavonulását Torghelle Sándor

Bejelentette visszavonulását Torghelle Sándor

A NER-ben a jog Orbán Viktor törvényerőre emelt akarata

A NER-ben a jog Orbán Viktor törvényerőre emelt akarata

Szlovénia enyhít a beutazási szabályokon

Szlovénia enyhít a beutazási szabályokon