szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Simply Red énekese egy interjújában bevallotta, hogy szexfüggő volt a zenekar fénykorában. Most nyilvánosan bocsánatot kért az elhasznált nőktől, továbbá bejelentette a banda feloszlását is.

"A vörös ördög" - emlékezhet vissza az az ezernyi nő, akit Mick Hucknall állítólag ledöntött karrierje csúcsán a nyolcvanas évek végén. A romantikus balladáiról híres zenekar frontembere bevallotta, hogy bár sosem volt egy szexikon, de a sikere révén bárkit megkaphatott akkoriban és ezt ki is használta: "Egy nap három nővel is lefeküdtem" - nyilatkozta a Guardiannak Hucknall.

"Megbántam"- folytatja az akkoriban hosszú, mostanra megkurtított göndör rőt hajáról híres sztár a vallomást, "Tényleg! Bocsánatot kérhetek nyilvánosan a lap hasábjain? Ők tudják, kikre gondolok: őszintén sajnálom!".

Az 50 éves hencegő így emlékszik vissza a hőskorára: "Amikor híres voltam, megőrültem. Soha nem mondtam nemet. Ezt akartam elérni popsztárként. Éltem az álmomat, és csak azt sajnálom, hogy néhány igazán kedves lányt megbántottam".

A manchesteri fenegyerek mára révbe ért, bekötötték vörös fejét és egy kislánya is van. Úgy gondolja, tiszta fejjel tudja értékelni a régmúltat: "Szerelmet akartam, minden egyes nőtől e planétán, mert az anyámtól sosem kaptam szeretetet. Függőség volt, ami egy sötét korszakba torkollott 1996-tól 2001-ig. Akkor már inkább a piára hajtottam, mint a nőkre."

Catherina Zeta Jones és Helena Christensen is a sokat csúfolt zenész skalpjai közé tartozott. Az andalítóan szoftos soul-muzsikáját ugyanis sokan kritizálták: "Én voltam az a fiú, akit mindenki szeretett utálni". Huszonöt év után elmondása szerint ideje visszavonulnia: "Most már azt csinálok, amit akarok" - büszkélkedik Hucknell 50 millió eladott lemezzel a háta mögött.

A zenekar feloszlatásából hírt csiholni mégis egy picit túlzásnak tűnik: a Simply Red a rosszmájúk szerint mindig is egy egyszemélyes banda volt, folyamatosan váltakozó zenészekkel a háttérben. Kollégái nárcizmussal vádolják a brittet, aki Sinatrához és Tom Jones-hoz hasonlította magát egy másik interjúban. Idén februárban megjelent egy újabb Simply Red album Songs of Love címmel, december első napjaitól pedig turnéra indult, hogy 19-én Londonban búcsúztassa magát a"Last Ever" koncertjén állítólag utoljára élőben.

Medipress Plázs

Megcsalás vagy szexfüggőség?

Egyre több híresség bukik le, vagy kényszerül kínos vallomásokra, amelyekből az derül ki, párjuk rendszeres megcsalásának hátterében kóros szexfüggőségük áll. De mi az igazság?

Lassan, de csökken a koronavírus koncentrációja a szennyvízben

Lassan, de csökken a koronavírus koncentrációja a szennyvízben

Harmincfős rendezvényen emlékeztek egy koronavírusban elhunyt ápolónőre Dunavarsányban

Harmincfős rendezvényen emlékeztek egy koronavírusban elhunyt ápolónőre Dunavarsányban

30 év után újraindul Szilágyi János műsora, a Halló, itt vagyok!

30 év után újraindul Szilágyi János műsora, a Halló, itt vagyok!