szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A hízás, a "sündisznóállás", a levágott körmök fürdőszobában felejtése, a horkolás és egyebek hamarabb juttatnak...

A hízás, a "sündisznóállás", a levágott körmök fürdőszobában felejtése, a horkolás és egyebek hamarabb juttatnak mélypontra egy kapcsolatot a sebes élettempójú XXI. században, mint korábban. A harmonikus kezdeti időszak kevesebb mint felére zsugorodásában főszereplő a hosszabb munkaidő, a pénz miatti aggódás. A megkérdezettek "minősített többsége", bő kétharmada - 67 százalék - a 3. esztendőt ítélte a legnehezebbnek.

A felmérés összeállította a kapcsolatölő dolgok toplistáját is. Első a hízás és a testedzés elhagyása, 13 százalék tette az első helyre. Második a pénz és költekezés körüli vitasorozat, 11 százalék tartja a legfőbb bajnak. Harmadik helyre került a túl sok vagy ellentétes műszakokban végzett munka 10 százalékkal. Negyedik a tisztálkodás elhanyagolása 9 százalékos kapcsolatölő rátával. Ötödik helyen a rokonságok vannak: a fő baj, hogy általában a pár kölcsönösen sokallja a másik pereputtyával eltöltendő időt. Ezt is 9 százaléknyian jelölték meg legfőbb "harmónia-halálnemnek".

A hatodik a romantika hiánya, továbbá a szexé - 8 százalékkal. Hetedik helyen az iszákosság áll 7 százalékos mutatóval. Nyolcadik a horkolás és az emiatti korholás, továbbá az "antiszociális alvási szokásvilág" - hogy ezen mit értettek a felmérők, arra nem tért ki a Reuters brit hírügynökség, feltehetően a fogcsikorgatástól kezdve a lámpaégetésig minden benne van - 6 százalékot kapott. Kilencedik a divatjamúlt öltözködés, a régi ruhák, alsóneműk viselése az elnyűttségig - 4 százalékkal.

A párelidegenedési "top ten" tizedik helyezettjei a fürdőszobai szokások, például levágott körmök, szőrszálak hátrahagyása. Ezt 4 százaléknyian mondták legfőbb gondnak.

life-style.hu Shake

Lehet tanulni az orgazmust?

Itthon a felnőtt férfiak 47, a nők 52 százaléka küzd valamilyen szexuális problémával – derült ki az ELTE...

Bezárva Magyarországra – Bereményi Géza 75

Bezárva Magyarországra – Bereményi Géza 75

Ezrek követelték Bolsonaro leváltását Brazíliában

Ezrek követelték Bolsonaro leváltását Brazíliában

Kétszáz fős illegális bulit számolt fel a rendőrség Kolozsváron

Kétszáz fős illegális bulit számolt fel a rendőrség Kolozsváron