szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A brandépítés szakértői, valamint jelentős hazai márkák képviselői veszik górcső alá a magyarországi kulináris világ...

A brandépítés szakértői, valamint jelentős hazai márkák képviselői veszik górcső alá a magyarországi kulináris világ, a turizmus és az ehhez kapcsolódó brandépítés legfontosabb kérdéseit a „Mit esznek rajtunk?” címmel megrendezett MagyarBrands Konferencián. A résztvevők között szerepel többek között Kincses Márk, a Magyar Turizmus Zrt. marketing stratégiai titkára, aki a nemzeti turisztikai marketing szempontjából világítja meg a bor és gasztronómia világát érintő kérdéseket „Mióta megismertem a Kunleányt…” című előadásában.

A szimpóziumon választ kapunk a többi között arra, hogy mit tehetnek az egyes brandek tulajdonosai azért, hogy sikeressé és ismertté váljanak hazánkon belül és kívül, illetve mennyire lehet vonzó Magyarország gasztronómiája turisztikai szempontból a külföldiek számára. Vajon még mindig a paprika országa vagyunk? Mi határozza meg a magyarok étteremválasztását? Mitől lehet sikeres egy gasztromárka?

Az eseményen Kincses Márk mellett előadást tart: Wiszkidenszky András, a Dining Guide kiadója és zsűri elnöke, Kozák Ákos, a GfK Hungária Piackutató Intézet ügyvezető igazgatója, László Géza, a Business Superbrands Szakértői Bizottság tagja, Eran Yasur, a Forum Publishing Ltd. kiadója, Aczél László, a Young & Rubicam vezérigazgatója, valamint Dr. Törőcsik Mária, a Pécsi Tudományegyetem Marketing tanszékének tagja.

Az előadásokat követően egy kerekasztal beszélgetés zárja a rendezvényt, amelyen a Pick, Kalocsai, Tokaji, Törley és Gyulai vezetői vitatják meg a népszerű hazai márkák brandépítésének lehetőségeit, a gasztromarketinget érintő aktuális kérdéseket. A konferencia vendégeit az előadások után a Dining Guide Food Show-n és a Budai Gourmet fesztiválon látják vendégül.

A MagyarBrands Konferencia idei témaválasztása szorosan kapcsolódik a Dining Guide Foodshow programjához, amelyet a Budai Gourmet fesztivállal egy helyen és egy időben rendeznek meg 2011. június 3. és 5. között a Millenáris Parkban. Az esemény a térség legnevesebb séfjeit, szakembereit és ínyenceit hozza el Budapestre, blogkóstolóval, főzőbemutatókkal, csokimanufaktúrák előadásaival és számos vonzó programmal várják az érdeklődőket. A szervező Dining Guide étteremkalauz nem titkolt célja, hogy a rendezvényeknek köszönhetően Budapest a régió kulináris fővárosává, ezzel turisztikai központtá váljon.

Arnold Schwarzenegger amerikai elnökként Hitlerrel kardozik az új filmjében

Arnold Schwarzenegger amerikai elnökként Hitlerrel kardozik az új filmjében

Aktívan sportol, esetleg kisbabát vár? Akkor ezt az értéket mindenképpen ellenőrizze a laboreredményben

Aktívan sportol, esetleg kisbabát vár? Akkor ezt az értéket mindenképpen ellenőrizze a laboreredményben

Csak megrázza a dobozt a robot, és máris megmondja, milyen tárgy lehet benne

Csak megrázza a dobozt a robot, és máris megmondja, milyen tárgy lehet benne

Tényleg annyi a rezsicsökkentésnek, ha végleg szakítunk az orosz energiával?

Tényleg annyi a rezsicsökkentésnek, ha végleg szakítunk az orosz energiával?