szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A brandépítés szakértői, valamint jelentős hazai márkák képviselői veszik górcső alá a magyarországi kulináris világ...

A brandépítés szakértői, valamint jelentős hazai márkák képviselői veszik górcső alá a magyarországi kulináris világ, a turizmus és az ehhez kapcsolódó brandépítés legfontosabb kérdéseit a „Mit esznek rajtunk?” címmel megrendezett MagyarBrands Konferencián. A résztvevők között szerepel többek között Kincses Márk, a Magyar Turizmus Zrt. marketing stratégiai titkára, aki a nemzeti turisztikai marketing szempontjából világítja meg a bor és gasztronómia világát érintő kérdéseket „Mióta megismertem a Kunleányt…” című előadásában.

A szimpóziumon választ kapunk a többi között arra, hogy mit tehetnek az egyes brandek tulajdonosai azért, hogy sikeressé és ismertté váljanak hazánkon belül és kívül, illetve mennyire lehet vonzó Magyarország gasztronómiája turisztikai szempontból a külföldiek számára. Vajon még mindig a paprika országa vagyunk? Mi határozza meg a magyarok étteremválasztását? Mitől lehet sikeres egy gasztromárka?

Az eseményen Kincses Márk mellett előadást tart: Wiszkidenszky András, a Dining Guide kiadója és zsűri elnöke, Kozák Ákos, a GfK Hungária Piackutató Intézet ügyvezető igazgatója, László Géza, a Business Superbrands Szakértői Bizottság tagja, Eran Yasur, a Forum Publishing Ltd. kiadója, Aczél László, a Young & Rubicam vezérigazgatója, valamint Dr. Törőcsik Mária, a Pécsi Tudományegyetem Marketing tanszékének tagja.

Az előadásokat követően egy kerekasztal beszélgetés zárja a rendezvényt, amelyen a Pick, Kalocsai, Tokaji, Törley és Gyulai vezetői vitatják meg a népszerű hazai márkák brandépítésének lehetőségeit, a gasztromarketinget érintő aktuális kérdéseket. A konferencia vendégeit az előadások után a Dining Guide Food Show-n és a Budai Gourmet fesztiválon látják vendégül.

A MagyarBrands Konferencia idei témaválasztása szorosan kapcsolódik a Dining Guide Foodshow programjához, amelyet a Budai Gourmet fesztivállal egy helyen és egy időben rendeznek meg 2011. június 3. és 5. között a Millenáris Parkban. Az esemény a térség legnevesebb séfjeit, szakembereit és ínyenceit hozza el Budapestre, blogkóstolóval, főzőbemutatókkal, csokimanufaktúrák előadásaival és számos vonzó programmal várják az érdeklődőket. A szervező Dining Guide étteremkalauz nem titkolt célja, hogy a rendezvényeknek köszönhetően Budapest a régió kulináris fővárosává, ezzel turisztikai központtá váljon.

Magyar Péter ismét írt Mészáros Lőrincnek és tévés beszélgetésre hívta

Magyar Péter ismét írt Mészáros Lőrincnek és tévés beszélgetésre hívta

Akkorát robbant valami az űrben, hogy csak az ősrobbanás volt annál nagyobb

Akkorát robbant valami az űrben, hogy csak az ősrobbanás volt annál nagyobb

A Meta saját felügyeleti szerve szerint sem tesz eleget a cég, hogy leszámoljon a csalásokkal – sőt

A Meta saját felügyeleti szerve szerint sem tesz eleget a cég, hogy leszámoljon a csalásokkal – sőt

„Ez önöknek nem lehetett túl kellemes nap” – Donald Trump ismét magát hozta, amikor vendégül látta a német kancellárt a D-nap évfordulóján

„Ez önöknek nem lehetett túl kellemes nap” – Donald Trump ismét magát hozta, amikor vendégül látta a német kancellárt a D-nap évfordulóján