szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Magyarország egyik legjobb – sokak szerint jelenleg a legjobb – séfje azzal fogadott minket, hogy még hátra van a...

Magyarország egyik legjobb – sokak szerint jelenleg a legjobb – séfje azzal fogadott minket, hogy még hátra van a kolbásztöltés és a 42 tojás sárgáját felvevő szalvétagombóc, ami nélkül a szalontüdő, nem szalontüdő. Bár a Pest-Buda hivatalosan csak másnap nyitotta meg kapuit, a vasárnap délutáni forgalomra sem lehetett panasz. A szeles idő ellenére olasz férfikompánia kurjongatott a teraszon, decens párok, és titkos összeesküvést szövő urak hajoltak az asztalok fölé, és kisgyerekes családok próbáltak éhes csemetéik kedvében járni. A magát mezei, természetkövető szakácsnak aposztrofáló Litauszki Zsolt a Várhegy gyomrában adott interjút nekünk. Ha kíváncsi az interjúra, kattintson a cikk folytatásáért!

Trump az orosz–ukrán béketárgyalásokról: „Nagyon törékeny a helyzet”

Trump az orosz–ukrán béketárgyalásokról: „Nagyon törékeny a helyzet”

Újra kiadják a New Kids On The Block legendás albumát

Újra kiadják a New Kids On The Block legendás albumát

Felcsúti légiós: Előfordult, hogy Orbán beállított az öltözőbe meccs után

Felcsúti légiós: Előfordult, hogy Orbán beállított az öltözőbe meccs után

Nagy Márton két hetet adott a biztosítóknak az önkéntes díjkorlátozásra

Nagy Márton két hetet adott a biztosítóknak az önkéntes díjkorlátozásra