szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az olasz semifreddo a fagylalt lágy, krémesebb testvére.

Az olasz semifreddo a fagylalt lágy, krémesebb testvére. Lágyságát a sok levegőbuborék adja, melyet az alapanyagok, a friss tojás sárgája, a tojás fehérje és a tejszín habosra keverésével érhetünk el. A többi már csak az ízét, a karakterét adja meg a krémes hideg nyalatnak. Nem kell hozzá fagyigép, főzésről szó sincs, csak friss alapanyagokra és egy elektromos habverőre lesz szükségünk, így a akár a gyerkőcök is könnyen elkészíthetik egy kis szülői útmutatóval. A receptet ide kattintva éri el!

Lukács Enikő
Megroggyant a költségvetés, két hónap alatt összejött az éves hiány 40 százaléka

Megroggyant a költségvetés, két hónap alatt összejött az éves hiány 40 százaléka

Félre a puccparádéval, így fest az új Audi A6 fapadosan

Félre a puccparádéval, így fest az új Audi A6 fapadosan

Új rekordot húzott be az 1108 lóerős legdurvább Porsche – videó

Új rekordot húzott be az 1108 lóerős legdurvább Porsche – videó

Észak-Korea ballisztikus rakéták kilövésével tiltakozott az amerikai-dél-koreai hadgyakorlat ellen

Észak-Korea ballisztikus rakéták kilövésével tiltakozott az amerikai-dél-koreai hadgyakorlat ellen