szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az olasz semifreddo a fagylalt lágy, krémesebb testvére.

Az olasz semifreddo a fagylalt lágy, krémesebb testvére. Lágyságát a sok levegőbuborék adja, melyet az alapanyagok, a friss tojás sárgája, a tojás fehérje és a tejszín habosra keverésével érhetünk el. A többi már csak az ízét, a karakterét adja meg a krémes hideg nyalatnak. Nem kell hozzá fagyigép, főzésről szó sincs, csak friss alapanyagokra és egy elektromos habverőre lesz szükségünk, így a akár a gyerkőcök is könnyen elkészíthetik egy kis szülői útmutatóval. A receptet ide kattintva éri el!

Lukács Enikő
A magyar Gulag utolsó túlélője a mai napig nem érti, hogy miért tartották fogva

A magyar Gulag utolsó túlélője a mai napig nem érti, hogy miért tartották fogva

A kormány államadósság-trükkje tovább növelte az MNB brutális veszteségét

A kormány államadósság-trükkje tovább növelte az MNB brutális veszteségét

Mészáros Lőrinc pária exveje újra nyereséget tudott csinálni

Mészáros Lőrinc pária exveje újra nyereséget tudott csinálni

Se greenwashing, se greenhushing: tilos mellébeszélni, amikor egy cég meghatározza ESG-céljait

Se greenwashing, se greenhushing: tilos mellébeszélni, amikor egy cég meghatározza ESG-céljait