szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az olasz semifreddo a fagylalt lágy, krémesebb testvére.

Az olasz semifreddo a fagylalt lágy, krémesebb testvére. Lágyságát a sok levegőbuborék adja, melyet az alapanyagok, a friss tojás sárgája, a tojás fehérje és a tejszín habosra keverésével érhetünk el. A többi már csak az ízét, a karakterét adja meg a krémes hideg nyalatnak. Nem kell hozzá fagyigép, főzésről szó sincs, csak friss alapanyagokra és egy elektromos habverőre lesz szükségünk, így a akár a gyerkőcök is könnyen elkészíthetik egy kis szülői útmutatóval. A receptet ide kattintva éri el!

Lukács Enikő
Cápa kóstolta meg egy búvár telefonját – videó

Cápa kóstolta meg egy búvár telefonját – videó

Megindult a lavina a hegy tetejéről, de ami utána jött, olyat nagyon ritkán látni – videó

Megindult a lavina a hegy tetejéről, de ami utána jött, olyat nagyon ritkán látni – videó

December 3-án, Szigethalmon búcsúztatják Nemere Istvánt

December 3-án, Szigethalmon búcsúztatják Nemere Istvánt

Medián: Tégláról téglára építi előnyét a Tisza, már 11 százalékkal jár a Fidesz előtt

Medián: Tégláról téglára építi előnyét a Tisza, már 11 százalékkal jár a Fidesz előtt