Összekülönbözött II. Erzsébet és Vilmos a royal baby keresztszülei miatt?

Összekülönbözött II. Erzsébet és Vilmos a royal baby keresztszülei miatt?

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy amerikai magazin úgy tudja, II. Erzsébet nem ért egyet Vilmos herceg választásával, aki egy botrányairól is híres barátját jelölte kisfia egyik keresztapjának.

Valószínűleg több keresztszülője is lesz Vilmos herceg és Katalin hercegnő múlt hétfőn született kisfiának, George Louis Alexandernek, vagyis György hercegnek. A királyi család hagyományai szerint Vilmosnak és Harrynak is hat-hat keresztszülője volt, köztük idősebbek is, akiket egytől egyig Károly herceg választott ki édesanyja, II. Erzsébet királynő beleegyezésével.

Az amerikai National Enquirer magazin úgy tudja, a kisfiúnak nyolc keresztszülője lesz, II. Erzsébetnek pedig ezúttal is a beleegyezését kell adnia a listához. A magazin egy királyi családhoz közeli forrásból azonban úgy tudja, a keresztszülők kiválasztása máris konfliktushoz vezetett a királynő és Vilmos herceg között, miután II. Erzsébet kihúzta a keresztapák közül Vilmos egyik közeli barátját, a nemrég ittas vezetésért letartóztatott, és botrányairól is híres nightclub-tulajdonos Guy Pellyt, aki a herceg legénybúcsúját is szervezte.

©

Az amerikai magazin úgy tudja, Vilmos audienciát is kért a nagymamájától az ügy miatt, ugyanis korábban arról biztosította Pellyt, hogy ő lehet a kisfiú egyik keresztapja, a királynői jóváhagyás pedig csak puszta formalitás.

A Daily Mail szerint a legvalószínűbb egyébként, hogy Vilmos öccse, Harry herceg, valamint Katalin húga, Pippa Middleton bekerül a keresztszülők közé, de a listára felkerülhetnek még Katalin és Vilmos más közeli, Guy Pellynél kifogástalanabb múltú barátai is, valamint Károly herceg barátai, illetve Vilmos unokatestvérei is.