Koeman várhatóan nem kockáztat: ki játszik a kezdőcsapatban?

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elutazás előtt azt nyilatkozta, hogy a portugálok elleni szombati világbajnoki selejtezőn sem szabad ész nélkül támadni, így a szakember várhatóan ennek alapján állítja majd össze kezdőcsapatát.

A holland tréner a svédek és a portugálok elleni legutóbbi két hazai találkozón is az egycsatáros taktikát választotta, akkor előbb Huszti Szabolcs, majd Torghelle Sándor töltötte be ék szerepét. Lisszabonban várhatóan Rudolf Gergely, a Debrecen támadója szerepelhet elől, miután a kapitány már korábbi mérkőzéseken is szerette volna a kezdőbe jelölni, akkor azonban sérült volt.
  
Könnyen elképzelhető, hogy újoncot is avat majd a csapat, hiszen a belső középpályások közül Hajnal Tamás, Dárdai Pál, Tóth Balázs és Buzsáky Ákos is sérüléssel bajlódik. A magyaroknak csak a győzelemmel marad esélyük továbbjutó helyen végezni.
 
A magyarok várható kezdőcsapata a portugálok ellen MTI szerint: Babos Gábor - Bodnár László, Juhász Roland, Gyepes Gábor, Vanczák Vilmos (Bodor Boldizsár) - Huszti Szabolcs, Gera Zoltán, Varga József, Vadócz Krisztián, Dzsudzsák Balázs - Rudolf Gergely