Labdarúgó NB I - Kecskeméti vereségével a kiesés szélén a Siófok

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Kecskemét hazai pályán 3-1-re legyőzte a Siófokot a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának szombati játéknapján, így a vendégek a kiesés közelébe kerültek.

A Siófok hátránya nyolc pontra nőtt a bennmaradást érő 14. helyezett Pápával szemben három fordulóval a bajnokság vége előtt.

OTP Bank Liga, 27. forduló:
Kecskeméti TE-Phoenix-Mecano - FGSZ Siófok 3-1 (1-0)

Kecskemét, 1600 néző, v.: Fábián
gólszerzők: Burgos (13.), Mohl (49.), Salami (68.), illetve Kiss M. (52.)
piros lap: Vukasovic (77.)
sárga lap: Diaz (24.), Savic (28.), Vaskó (45.), Vukasovic (58.), illetve Nagy (34.), Windecker(60.), Pál (70.)   

Kecskeméti TE-Phoenix:
Antal - Mogyorósi, Póti, Vaskó, Diaz - Pekár (Balázs, 76.), Vukasovic, Savic (Hullám, 85.), Mohl - Salami, Burgos (Ioseliani, 76.)
FGSZ Siófok:
Kurucz - Fehér (Kiss Z., 78.), Nyári, Deák, Takács - Dajic, Windecker, Kecskés, Nagy (Pál, 56.) - Melczer (Kiss M., a szünetben) - Máté

A Kecskemét az első negyedóra végén megszerezte a vezetést, majd kényelmesen játszva is több helyzetet kialakított, de csatárai kihagyták azokat.

A második félidőben a KTE könnyedén növelni tudta előnyét a  kevés veszélyt jelentő Siófokkal szemben. Vukasovic második sárga lapja után mehetett zuhanyozni, de a kiállítás után sem tudtak komoly helyzetet kialakítani a vendégek, ráadásul a 80. percben Pál megsérült, így a vendégek is tíz emberrel fejezték be a találkozót, mert már korábban kihasználták mindhárom cserelehetőségüket.