Kinézték már Conte utódját a Chelsea-nél?

Kinézték már Conte utódját a Chelsea-nél?

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Spanyol sajtóértesülések szerint Luis Enrique szóban már megegyezett a Chelsea vezetésével, ő válthatja Antonio Contét a londoni labdarúgóklub kispadján.

Újra Angliában vállalhat munkát Luis Enrique. Bár a Chelsea-nél tagadják, hogy tárgyaltak volna a spanyollal, hazája sportsajtója szerint már a feltételekről is megállapodtak.

A brit Telegraph azt írja, egyre valószínűbb, hogy a klub előbb-utóbb megválik Contétól az utóbbi két mérkőzésen elszenvedett vereségek nyomán – igaz, a tulajdonos, Roman Abramovic a szezon vége előtt nem akar edzőváltást.

És úgy tűnik, a most épp egy év pihenőjét töltő, a Barcelona kispadjáról leköszönt Enrique is inkább csak nyártól vállalna munkát, mivel bizalmas segítőit egyelőre a Celta Vigo foglalkoztatja.

Conténak még 18 hónap van hátra az évente 9,6 millió fontot érő szerződéséből, amiből nem akar kiszállni. A hétvégén, még a legutóbbi, Watford elleni (4-1) égés előtt, megelégelve a jövőjével kapcsolatos találgatásokat, jelezte: örülne, ha klubja nyilvánosan is kiállna mellette. Ez ugyan nem történt meg, több játékosa beszélt azonban arról, hogy nem csak a tréner, ők maguk is nagymértékben felelősek a mostani rossz sorozatért. Mások ugyanakkor elégedetlenek az olasz módszereivel.

(Telegraph, The Sun)

Hozzászólások