szerző:
hvg.hu

Azt már tudni lehet, hogy Harry Potter világára fókuszál új játékával a Niantic Labs, az azonban nem volt ismert, mikor adják ki. Most ez is kiderült.

A Niantic Labs játéka, a Pokémon Go túlzás nélkül korszakalkotó játék, rengeteg embert fertőzött meg és robbantott ki a négy fal közül, hogy a 35 fokos nyári hőségben kezdjen keresgélni Pokémonok után a szabadban.

Ezért is volt egy nagyon kíváncsi a szakma, hogy a fejlesztők vajon milyen új ötlettel rukkolnak elő, és ha sor is kerül ilyesmire, úgy vajon megint alkalmazzák-e a kiterjesztett valóságot. Ez néhány napja már eldőlt, ahogy az is, hogy új játékuk elsősorban a Harry Potter-rajongókat veszi célba, most pedig már azt is tudni, mikor indulhat a kaland.

A fejlesztők weboldalukon jelentették be, a varázsvilágra koncentráló programjuk, Harry Potter: Wizards Unite 2019-ben jelenik meg alkalmazásboltok felületein. Egy rövid előzetes is érkezett hozzá, emellett pedig azt is megosztották, hogy a játékban a felhasználók

különféle varázslatokat tanulhatnak majd meg, hogy a környezetükben előforduló lényekkel megküzdjenek. Ez már most nagyon izgalmasan hangzik.

A program egyébként Warner Bros. Interactive Entertainmenttel, valamint a San Franciscó-i WB Gamesszel együtt készül, ami egy dologra már garanciát jelenthet: a fejlesztők mindent elkövetnek, hogy a játék illeszkedjen a mozifilmek minőségéhez.

Amíg várakozik, vessen egy pillantást a katolikus egyház utánzatára, amelyben a legendás zsebszörnyek helyett a katolikus szentek begyűjtése a feladat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Megvan az európai szocialisták listavezetője

Megvan az európai szocialisták listavezetője

Ez látványos lesz: komoly változás jön jövőre a laptopokba

Ez látványos lesz: komoly változás jön jövőre a laptopokba

Cigányozással vádolja Puzsért egy roma jogvédő aktivista

Cigányozással vádolja Puzsért egy roma jogvédő aktivista

Meghátrált a Fidesz Márki-Zay Péterrel szemben Hódmezővásárhelyen

Meghátrált a Fidesz Márki-Zay Péterrel szemben Hódmezővásárhelyen

Szakértők: nincs intézményes válság Franciaországban

Szakértők: nincs intézményes válság Franciaországban

Huawei: a franciák és a németek nem aggódnak

Huawei: a franciák és a németek nem aggódnak