szerző:
hvg.hu

Tavalyhoz hasonlóan most is elkészítette személyre szabott összefoglalóját a Spotify, amellyel év vége alkalmából kedveskednek a felhasználóknak.

A webes szolgáltatások többsége minden év végén készít összefoglalót, hogy ezzel emlékeztessék a felhasználókat az esztendő fontosabb pillanataira. A Facebook idén egy könyvszerű videóban gyűjtötte össze a legjobb fotókat, videókat, most pedig a Spotify is előállt saját meglepetésével.

Ahogy tavaly, úgy most is személyre szabott válogatást készítettek, amit számítógépéről ide kattintva tud elérni. A gyűjteményben azok a dallamok találhatók, amelyeket idén az átlagosnál többször hallgattak meg a felhasználók. A lista azért is hasznos, mert ha volt egy előadó, amelynek száma nagyon megtetszett (és sokszor lejátszottuk), de ma már nem emlékszünk rá, szinte biztos, hogy az összefoglalóban is benne lesz.

A gyűjtemény a legnépszerűbb dalokat, előadókat, valamint a műfajt is külön listázza, megmutatva ezzel azt is, főként milyen zeneszámokkal kapcsolódtunk ki idén. Ezen kívül a zenehallgatással töltött idő is látszódik. A lista Spotify mobilos verzióban is megtalálható, a Kezdőlap bal felső részén, A Te 2018-as toplistád rész alatt.

A Spotify a héten megosztott egy másik toplistát is, amin a zeneszolgáltató idei legnépszerűbb dalai találhatók. És ahogy tavaly, most is a férfiak taroltak.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Kampányfinanszírozási botrány: bizonyítékok vannak Trump ellen?

Kampányfinanszírozási botrány: bizonyítékok vannak Trump ellen?

Lagzi Lajcsi hosszú, nagyon hosszú gyaloglásba kezd

Lagzi Lajcsi hosszú, nagyon hosszú gyaloglásba kezd

Videó: Így teperték le a rendőrök Komjáthi Imrét, miközben a tüntetők betörtek a térre

Videó: Így teperték le a rendőrök Komjáthi Imrét, miközben a tüntetők betörtek a térre

Felcsúton járt a Mikulás

Felcsúton járt a Mikulás

Huawei-ügy: Kína az igazgató szabadon bocsátását követeli

Huawei-ügy: Kína az igazgató szabadon bocsátását követeli

Hidegfront, ónos eső, vacak szombat

Hidegfront, ónos eső, vacak szombat