szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Néhány nap van már csak hátra a Samsung San Franciscó-i Galaxy Unpacked eseményéig. A dél-koreai gyártó ezt világszerte hirdetni kezdte látványos óriásplakátokkal.

Január elején már feltűnt egy óriási hirdetőtábla a párizsi Concorde téren, felhívva a figyelmet a Samsung közelgő Galaxy Unpacked eseményére. Ezt a kampányát terjesztette ki a dél-koreai gyártó az egész világra, s most ikonikus tájékozódási pontokon, például a New York-i Time Square-en, a milánói Piazza de Duomón, vagy a madridi Callao téren jelentek meg a látványos, koreai betűket (is) mutató plakátok.

©

A szöveg ugyanaz, mint korábban: „A jövő kibontakozik” (kitárul, kinyílik) – emiatt is gondolják sokan, hogy ez egyfajta utalás kíván lenni arra, hogy a Samsung ezen a rendezvényen mutatja majd be összehajtható telefonját.

©

Ez persze még nem biztos, annál biztosabb viszont az, hogy február 20-án végre megismerheti a világ a Galaxy S10 családot. Túl nagy meglepetésre ne számítsunk, hiszen a készülékekről szinte minden kiszivárgott, sőt a Samsung olyan videókat is közzétett már, amelyek bemutatják a készülékek fontos jellemzőit. Amennyiben kíváncsi ezekre, kattintson erre a linkre.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Igazán szerencsés, aki most nyaral: jövő héten is marad a kánikula

Igazán szerencsés, aki most nyaral: jövő héten is marad a kánikula

A felmelegedés újabb hatalmas gyomrost vitt be az Északi-sarkon

A felmelegedés újabb hatalmas gyomrost vitt be az Északi-sarkon

Ezt hallgatnánk, ha ma kint lennénk a Szigeten – negyedik nap

Ezt hallgatnánk, ha ma kint lennénk a Szigeten – negyedik nap