szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A YouTube, a Facebook mellett az olasz állam is szigorít, mivel egyre több helyen üti fel a fejét már legyőzöttnek hitt járványos betegség.

A Facebook oltásellenesség elleni lépéseit taglalja az RTL Klub Híradójának anyaga, a cég ilyen irányú döntéséről már a hvg.hu is beszámolt, ahogy a YouTube ugyanilyen szankciójáról is.

Az oltásellenesek egyre több szankcióval kell szembenézzenek, mivel tevékenységük miatt egyre több helyen ütik fel fejüket már legyőzöttnek hitt betegségek, mint a kanyaró. Az olasz iskolák és óvodák kötelezővé teszik a diákjaiknak az oltást, akinek pedig nincs, nem mehet be, erről is volt hír. És arról is, hogy ezeket az oltásellenes ideológiákat sokszor azok az orosz álhírgyárak segítenek terjeszteni, amelyek politikai vagy egyéb álhírekkel is bombázzák a nyugati országokat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Súlyos vonatbaleset történt Skóciában, 30 mentőautó vonult a helyszínre

Súlyos vonatbaleset történt Skóciában, 30 mentőautó vonult a helyszínre

Virológus: Magyarországon már indokolt lenne újabb korlátozásokat bevezetni

Virológus: Magyarországon már indokolt lenne újabb korlátozásokat bevezetni

Prágában ment neki Kínának az amerikai külügyminiszter

Prágában ment neki Kínának az amerikai külügyminiszter