szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Doom soha nem könnyű látványáról volt ismert, azonban az Eternal alcímmel készülő új rész a korábbiakra is rátesz egy lapáttal.

Már a tavalyi E3-as játékszakmai kiállításon elárulta a fejlesztő Bethesda Softworks, hogy folytatást készítenek a 2016-ban bemutatott Doomhoz, azt azonban nem lehetett tudni, pontosan mikor is tervezik kiadni. Egy évet kellett várni a válaszra, az idei Los Angeles-i shown ugyanis végre ezt is elárulták.

Az Eternal alcímet viselő rész november 22-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, és ugyanekkortól lesz játszható Nintendo Switchen, valamint a Google Stadia nevű szolgáltatásán. Vagyis lényegében mindenen.

Az új epizód az előzőekhez hasonló, szüntelen aprítást ígér a bejelentési dátummal együtt most napvilágra került videó alapján, amely a főhős által használható eszköztár vadonatúj lehetőségeit is bemutatja. Reménykedjünk benne, hogy a Bethesda most sem kapkodta el a munkát, és a történetet ugyanolyan érdekessé tudták tenni, mint a korábbit.

Az alapjáték mellé vadonatúj többjátékos módot is készített a Bethesda, melyben démonokat is irányítva küzdhetünk más felhasználók ellen. Íme:

Ha érdeklik az idei E3 bejelentései, lájkolja és figyelje a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kész ráfizetés Mészárosék horvátországi luxusvillája

Kész ráfizetés Mészárosék horvátországi luxusvillája

300 milliárd forintért vesz légvédelmi rendszert Magyarország

300 milliárd forintért vesz légvédelmi rendszert Magyarország

Három magyar cég egy listára került a Revoluttal

Három magyar cég egy listára került a Revoluttal