szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hónapok óta erre vár a tech világ: végre a piacon is megméretteti magát a Samsung immár kijavított összehajtható telefonja.

Bár a felhasználókhoz tulajdonképpen még nem is jutott el, mégis mozgalmas múltat tudhat maga mögött a Samsung összehajtható telefonja, a Galaxy Fold. Már az első tesztpéldányoknál kiderült, hogy valami hibádzik bennük, így a gyártó kénytelen volt bizonytalan időre elhalasztani a készülék piacra küldését. Később egymás után röppentek fel a dátumok, először a nyár elejére, majd közepére gondolva a megjelenést, most viszont már megérkezett a hivatalos megerősítés: holnap, szeptember 6-án kerül piacra a Galaxy Fold (a közelgő dátumot amúgy az előregisztrációk megnyitásából is sejteni lehetett).

Az immár feljavított és természetesen 5G-képes telefon először Dél-Koreában lesz megvásárolható, s nem sokkal ezután Franciaország, Németország, Szingapúr, az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok és más országok is megkapják, bár a pontos ütemezést csak később teszi közzé a Samsung.

„A kategóriát meghatározó Galaxy Fold egy olyan eszköz, amelyik túlmutat a hagyományos okostelefon-tervezésen. Örülünk, hogy mi adhatjuk ki ezt az úttörő technológiát, és lehetővé tehetjük a felhasználók számára, hogy mindezt maguk is megtapasztalhassák” – mondta el DJ Koh, a Samsung Electronics informatikai és mobil kommunikációs részlegének elnöke és vezérigazgatója.

A Galaxy Fold kombinálja a felhasználók kedvenc okostelefon- és tablet-szolgáltatásait egy újfajta megjelenési formában. A Samsung egy teljesen újszerű fogyasztói élmény létrehozására szövetkezett a partnereivel, ami megváltoztatja a mobilkészülékek használatának módját, és teljes mértékben kihasználhatóvá teszi az összehajtható kialakítás előnyeit. Ennek eredményeként eddig még nem látott lehetőségek nyílhatnak meg a felhasználók előtt – áll a cég sajtóközleményében.

Ha máskor is tudni szeretne a Samsung új készülékeiről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egyre többen kérnének koronavírus elleni oltást, a kínai vakcina is egyre népszerűbb

Egyre többen kérnének koronavírus elleni oltást, a kínai vakcina is egyre népszerűbb

Külföldön terjeszkedne a Szerencsejáték Zrt.

Külföldön terjeszkedne a Szerencsejáték Zrt.

Fejenként 121 kiló élelmiszert dobunk ki a szemétbe évente

Fejenként 121 kiló élelmiszert dobunk ki a szemétbe évente