szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem aprózza el a Disney: egy háromórás videóval szeretne kedvet teremteni november induló, fizetős streaming-szolgáltatásához, a Disney+-hoz.

Meglepően alacsony árral (a kezdőcsomag havi 7 dollár, azaz körülbelül 2000 forint, de olyan konstrukció is van, ahol a havi ár 5 dollár) rajtol az Egyesült Államokban a Disney streaming-szolgáltatása, a Disney+, amely – nem is titkoltan – a Neflix-dominanciát szeretné megtörni. Az indulás időpontja november 12., ettől kezdődően az előfizetők számára a teljes Disney-filmkínálat elérhetővé válik, emellett a Disney televíziós műsorai is láthatók lesznek, sőt eredeti sorozatok is, mint a Star Wars: Mandalorian.

A Disney most egy nem mindennapi beharangozót tett közzé, aminek a célja annak érzékeltetése, hogy milyen óriási ez a kínálat. Ennek minden filmjéből és műsorából kapunk egy kis ízelítőt, így azután nem csoda, hogy a klip több mint háromórás. Felismerhetők benne klasszikus filmek, ízelítők vannak televíziós műsorokból, és persze felvillannak olyan újdonságok is, amelyek kizárólag ezen a szolgáltatáson keresztül érhetők el.

Mindeközben a nagy konkurens Netflix azon gondolkodik, hogyan tudná megakadályozni, hogy egyetlen havidíjért több ember használjon egy fiókot.

Ha ez érdekes volt, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lefújták a palesztin vendégmunkások hétvégi tömeges oltását Izraelben

Lefújták a palesztin vendégmunkások hétvégi tömeges oltását Izraelben

Lehet, hogy végleg el kell búcsúznunk az Apple két számítógépétől

Lehet, hogy végleg el kell búcsúznunk az Apple két számítógépétől

Az olasz maffia is megtalálta a legjobb pénzforrást: az uniós pénzeket

Az olasz maffia is megtalálta a legjobb pénzforrást: az uniós pénzeket