szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szombat este nyolc óra előtt nem sokkal probléma lépett fel a Vodafone vezetékes hálózatában.

A Twitteren és a telekommunikációs vállalat Facebook-oldalán is olvasható ügyfélpanaszok szerint több Vodafone-előfizető is szolgáltatás nélkül maradt szombat este. Az első jelzések fél nyolc után érkeztek a közösségi felületekre, majd nyolc óra körül megsokasodtak a jelzések.

A probléma a UPC-től átvett vezetékes hálózaton nyújtott szolgáltatást érinti, azon belül többeknél sem internetszolgáltatás nem elérhető, sem tévézni is lehet. Többen a leterhelt ügyfélszolgálat elérhetetlenségére is panaszkodnak.

A Vodafone egyelőre nem tett közzé hivatalos információt, de az ügyfelek által megosztott hírek szerint a vállalat ügyfélszolgálatán Budapest X., XIV, XVII. kerületeit jelölik meg problémás területként.

Frissítés: Olvasói kommentek szerint a XIV. kerületben este 10-re helyreállt a szolgáltatás.

Frissítés 2.: A Vodafone Magyarország szombaton 23:44-kor küldött levelében közölte, hogy szombat este Budapest egyes kerületeiben "néhány ügyfél rövid ideig" fennakadást tapasztalhatott a vezetékes szolgáltatás elérésében. A szolgáltató szakemberei a hibát rövid időn belül kijavították, a Vodafone az érintett ügyfelek elnézését kéri a kellemetlenségért.

A korábban a UPC tulajdonában lévő, annak felvásárlása után a Vodafone-hoz került hálózattal legutóbb április végén volt komolyab gond. Mint akkor kiderült, az a hiba nem a Vodafone Magyarországnál történt, hanem az európai infrastruktúrában.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!